19john92 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 No właśnie nie wiem czy biją, mam dosyć daleko i zastanawiam się czy jest sens jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Biją po głowie. Roznow to to zbiornik zasobny w bolenie ale żerują słabo żeby nie powiedzieć bardzo słabo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Początek maja na górskich zaporowkach to czas ambitnych łowców ????Ale warto spróbować choćby dlatego żeby poczuć późniejszy przeskok ???? Edytowane 4 Maja 2020 przez MichałAspiusFishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EdekDeBeściak Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Sorry za off ale był ktoš ostatnio w Zbyszycach i wie jak tam jest z dostepem do brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 8 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2020 Coraz Gorzej. Szlabany coraz dalej... Prywatne brzegi... Ale jeszcze da się dojechać chociaż dużo bardziej polecam Ci powyżej mostu w kurowie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Właśnie przejeżdżam obok i widzę sporo spinningistów w woderach na płyciznach...Czyżby okoń brał, czy sandacz na gniazdach na siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr O. Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Za szczupakiem koledzy stoją ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Aaaa, to rozumiem. Samochodów szczególnie w okolicy slipu mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Tylko ze w Bartkowej przy mostku krzesliska.... A łowio... Między Barbara a WOPR krzesliska... A łowio.. I jeszcze się tym chwalo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nigdy nie zrozumiem tych wędkarzy, którzy przeorają na wiosnę gumami całe dno zbiornika, zniszczą gniazda, a na fejsie i jerku przechwalają się jacy to oni no kill. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Koledzy jest ktoś w stanie powiedzieć jak wygląda jezioro po tych opadach? Wybieram się jutro ale boję się żeby zuru nie zastać. Tegoborze Zbyszyce i Znamirowice bedzie tragedia to wiem pytanie jak dalej Gródek Bartkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 W piątek w okolicach Tabaszowej woda była czysta ale jeśli w Znamirowicach była wtedy kawa to pewnie teraz całe jezioro jest takie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Ma ktoś info czy woda w jeziorze bardzo brudna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Byłem przedwczoraj woda od koszatki czysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Dzięki, od Koszarki w stronę Gródka czy Lipia ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Witam, jaki kolor ma woda na zbiorniku? Nadaje się do łowienia? Bolenie biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Woda gotuje się jak w środku lata, ale czy biorą... trzeba sprawdzić samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 27 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Panowie, pytanie techniczne. Czy po ostatnich wezbraniach woda nadaje się do łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Byłem od poniedziałku . Kawa z mlekiem Poniedziałek złowiłem małego sandacza i tyle . Wtorek kawa z mlekiem i brak kontaktu ,środa to samo . Nie wiem co się stało i nie umiem tego wytłumaczyć od środy olbrzymia ilość białorybu gotowała się pod powierzchnią na całej tafli jeziora z czego korzystały bolenie urządzając niesamowity koncert . W czwartek to już nie była kawa a błoto dodatkowo w stronę zapory zaczęła iść góra śmiecia i podjąłem decyzję o ewakuacji .Nie wiem jak sytuacja teraz ale po mojemu na inne ryby jak boleń trzeba będzie jeszcze kilka dni poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dziękuje bardzo za odpowiedz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Dzisiaj przejazdem zaglądnąłem do Lipia, Gródka, Bartkowej - woda lekko przybrudzona, jak najbardziej do łowienia.Z tego co na brzegu widać woda opadła o jakieś 2 metry. Efektów brak, byłem bez wędki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelcyn Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Dzień Dobry Wybieram się za tydzień na tydzień nad jezioro Rożnowskie. Chciałbym trochę pomieszać wodę . Mam pytanie o strefę ciszy. Szukałem w necie, ale informacje są najcześciej sprzed kilku lat i prosiłbym o najbardziej aktualne. Czy dalej jezioro podzielone jest na strefę ciszy i na strefę miłośników spalin?Biorę własną łódkę i nie chciałbym niepotrzebnie mieszać wodę wiosłami, gdy mogę silnikiem, a juz absolutnie nie chciałbym smrodzić w strefie ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Strefa ciszy niby jest ale praktycznie każdy na spalinie pływa. Jeśli będziesz to robił spokojnie i z głową to nikt się nie czepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 ... ale do tej spaliny powinien wisieć elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 A jak wygląda woda w tej chwili na zbiorniku?Jest dużo szlamu i syfu po deszczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi