jacob1993 Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Gdzie można się zwodowac i zostawić auto gdzie jest ten darmowy slip na Bartkowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Kawałek za stalownikiem a przed rondem które kieruje nas na grodek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 Kawałek za stalownikiem a przed rondem które kieruje nas na grodek . Byłeś tam ostatnio ? Bo ja słyszałem , że jakieś remonty są i wjechać się nie da . Ale zaznaczam , że to informacja z drugiej ręki i może nie być prawdziwa . Jakbyś tam się nie dało to przejedź przez Gródek kawałek dalej jest drugi slip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Ja wybieram się dopiero za za jakieś 1.5-2 tyg .dałbyś może pinezke do tego drugiego slipa .Mi tak naprawdę wystarczy dostęp do wody i miejsce żeby zaparkować auto ponton wożę w bagażniku nie ma przyczepce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Chyba chodzi o 'Przystań Motorowodna Koszarka'Jak wpiszesz w google to znajdziesz latwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 A parking w Biskupicach Radłowskich ?A ta przystań nie jest czynna tylko 9-18 .Płacić 50zl żeby łowić w najmniej atrakcyjnych godiznach wędkarskich średni pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał.k Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Spalina, czy elektryk ? Bo jezioro jest podzielone i jest strefa ciszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Od Małpiej Wyspy do ujścia spalina . Reszta elektryk tak w dużym skrócie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Byłeś tam ostatnio ? Bo ja słyszałem , że jakieś remonty są i wjechać się nie da . Ale zaznaczam , że to informacja z drugiej ręki i może nie być prawdziwa . Jakbyś tam się nie dało to przejedź przez Gródek kawałek dalej jest drugi slipOstatnio były remonty ale z tego co mi się wydaje to się skończyły ale nie byłem już dwa tygodnie wiec pewności nie mam .Przy koszarce w sezonie jest płatne jak coś jest jeszcze ogólnodostępny profesjonalny slip 500 metrów od tegoborzy na cofce tylko Jeśli woda będzie bardzo nisko to może być problem z przepłyniecie w stronę głównej części zbiornika . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 (edytowane) Spalina, czy elektryk ? Bo jezioro jest podzielone i jest strefa ciszy.To i to 2 silniki biorę na spalinie i tak można od 9-18 chyba ponton bark 330 ale pompuje go na miejscu nie mam przyczepki .Jak nie będzie nigdzie płycej jak 50cm nie jest to mega problem przepłynąć gorzej łodzią która jest głębiej zanurzona Edytowane 31 Lipca 2023 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniekzns Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 (edytowane) Bezpłatnie na koszarce się rozłożysz z pontonem, jest tam parking z ławczkami nad slipem, albo na starej WOPRowce, też miejsce przy wodzi i samochodem można dojechać albo w tegoborzy. Edytowane 31 Lipca 2023 przez Maniekzns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Witam.Jak tam sytuacje na jeziorze - czy jest dużo syfu czy da się łowić na spina bolenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Witam! Poszukuję kogoś z nad zalewu Rożnowskiego. Mianowicie będę w dniach 23-28.08 i chciałbym spróbować złowić jakiegoś Bolka. Poszukuję porad, a jeżeli by to było możliwe to nawet pokusił bym się o przewodnika-macie może kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 https://www.kuzniawedkarska.pl/wyprawy-wedkarskie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zadzwoń do nich może będą w tym terminie na Różnowie to Cię wezmą na łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Nie widziałem ich dawno na tej wodzie, przy obecnym zachowaniu ryb myślę też że za wiele nie zdziałają ????. Bardziej polecam okonie na jeziorze lub Brzany z Popradu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokot Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Darka Jankowskiego z Kuźni wędkarskiej mogę serdecznie polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Nie widziałem ich dawno na tej wodzie, przy obecnym zachowaniu ryb myślę też że za wiele nie zdziałają [emoji846]. Bardziej polecam okonie na jeziorze lub Brzany z PopraduPodobno można też szukać sandaczy.Ja bym na lekko szukał sandaczy i przy okazji przyławiał piękne okonie. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2024 Witam! Poszukuję kogoś z nad zalewu Rożnowskiego. Mianowicie będę w dniach 23-28.08 i chciałbym spróbować złowić jakiegoś Bolka. Poszukuję porad, a jeżeli by to było możliwe to nawet pokusił bym się o przewodnika-macie może kogoś sprawdzonego? Chyba 1500 za dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reszka Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2024 Cześć,Macie jakiś sprawdzony sposób, zeby sprawdzić stan wody w zbiorniku, żeby wiedzieć czy jest wystarczajaco wysoki poziom wody, żeby można zwodować łódkę na slipie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reszka Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Jak oceniacie obecny sezon na Roznowie dotychczas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Jak oceniacie obecny sezon na Roznowie dotychczas?Najgorszy od 1981r …Tylko bolenie dopisywały a i tak trzeba się było za nimi mocno namachać . Uzbrojony w naprawdę dobra elektronikę stwierdzam że w rejonach gdzie łowię drapieżnika jest po prostu mało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Akurat boleniowo ten rok wybitny nie był, łowiło się ryby ale był dużo słabszy w porównaniu z ostatnimi sezonami. Jeśli chodzi o inne ryby, pięknie w końcu odrodził się okoń a i fajnego szczupaka można złowić. Ale jeśli podzielić to przez ilość wypadów i poświęconego czasu, to miodu też nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 15 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Bez rewelacji ale zdecydowanie lepiej niż na Czorsztynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 A sandacza jest tam coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi