Skocz do zawartości

Informacje o Rożnowie

lesiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Kawałek za stalownikiem a przed rondem które kieruje nas na grodek .

Byłeś tam ostatnio ?

Bo ja słyszałem , że jakieś remonty są i wjechać się nie da . Ale zaznaczam , że to informacja z drugiej ręki i może nie być prawdziwa .

Jakbyś tam się nie dało to przejedź przez Gródek kawałek dalej jest drugi slip

Byłeś tam ostatnio ?

Bo ja słyszałem , że jakieś remonty są i wjechać się nie da . Ale zaznaczam , że to informacja z drugiej ręki i może nie być prawdziwa .

Jakbyś tam się nie dało to przejedź przez Gródek kawałek dalej jest drugi slip

Ostatnio były remonty ale z tego co mi się wydaje to się skończyły ale nie byłem już dwa tygodnie wiec pewności nie mam .

Przy koszarce w sezonie jest płatne jak coś jest jeszcze ogólnodostępny profesjonalny slip 500 metrów od tegoborzy na cofce tylko

Jeśli woda będzie bardzo nisko to może być problem z przepłyniecie w stronę głównej części zbiornika .

• Like 1

Spalina, czy elektryk ? Bo jezioro jest podzielone i jest strefa ciszy.

To i to 2 silniki biorę na spalinie i tak można od 9-18 chyba ponton bark 330 ale pompuje go na miejscu nie mam przyczepki .

Jak nie będzie nigdzie płycej jak 50cm nie jest to mega problem przepłynąć gorzej łodzią która jest głębiej zanurzona

Edytowane przez jacob1993

• 4 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Witam! Poszukuję kogoś z nad zalewu Rożnowskiego. Mianowicie będę w dniach 23-28.08 i chciałbym spróbować złowić jakiegoś Bolka. Poszukuję porad, a jeżeli by to było możliwe to nawet pokusił bym się o przewodnika-macie może kogoś sprawdzonego? :)

Nie widziałem ich dawno na tej wodzie, przy obecnym zachowaniu ryb myślę też że za wiele nie zdziałają [emoji846]. Bardziej polecam okonie na jeziorze lub Brzany z Popradu

Podobno można też szukać sandaczy.

Ja bym na lekko szukał sandaczy i przy okazji przyławiał piękne okonie.

Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka

Witam! Poszukuję kogoś z nad zalewu Rożnowskiego. Mianowicie będę w dniach 23-28.08 i chciałbym spróbować złowić jakiegoś Bolka. Poszukuję porad, a jeżeli by to było możliwe to nawet pokusił bym się o przewodnika-macie może kogoś sprawdzonego? :)

Chyba 1500 za dzień

• 2 miesiące temu...

Jak oceniacie obecny sezon na Roznowie dotychczas?

Najgorszy od 1981r …Tylko bolenie dopisywały a i tak trzeba się było za nimi mocno namachać .

Uzbrojony w naprawdę dobra elektronikę stwierdzam że w rejonach gdzie łowię drapieżnika jest po prostu mało .

Akurat boleniowo ten rok wybitny nie był, łowiło się ryby ale był dużo słabszy w porównaniu z ostatnimi sezonami. Jeśli chodzi o inne ryby, pięknie w końcu odrodził się okoń a i fajnego szczupaka można złowić. Ale jeśli podzielić to przez ilość wypadów i poświęconego czasu, to miodu też nie ma.