sero1975 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Tydzień temu było średnio ale 14 sierpnia ryby zwariowały )))) Tylko trzeba było trafić z gumą ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 No to jest to właśnie.Jak trafisz to masz to jak ja na czorcie ostatnio a wkoło nikt nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Niestety a może na szczęście gust mętnookich zmienia się z tygodnia na tydzień praktycznie.Dwa tygodnie temu przyjechał kumpel i trafił za pierwszym razem . A jak trafił to wystarczyło już tylko założyć identyczną gumę i jazda .w poniedziałkowy wieczór przez dwie godziny wyciągnęliśmy ponad 30 szt....A we wtorek rano za to na identyczne zestawy tylko 2 ....W ten weekend łowiłem tylko w sobotę rano tylko dwa podbicia ale za to 1 piękna sztuka na 84 Woda ostro w górę chyba już powoli dochodzimy do stanu zimowego .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Cały czas siedzą na głębokiej, czy niema reguły? Jak ostatnio byłem na rożnowie, ławice drobiazgu pływały w połowie kilkunastometrowych dołków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Siedzą też duże w toni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Jakieś wieści z jeziora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Szykuję wędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Szykuję wędy.Uwędziłeś coś? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 ..pomóżcie znaleźć "miejscówkę" na jesień !!!!! - szukam miejsca gdzie można zwodować łódkę, bezpiecznie zostawić auto w czasie pływania, ewentualnie przenocować (ewentualnie nie - mogę spać w vanie), ewentualnie zostawić łódkę na wodzie, ewentualnie jej nie zostawiać lecz żeby było blisko do wody od noclegu ..itd itp... kluczem jest jak mi się zdaje słowo jesień - wszak w lecie chyba wszędzie można cos znaleźć...po prawie 40tu latach absencji to "zdobywanie nowego zbiornika" .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Polecam ośrodek "Barbara" w Gródku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Polecam ośrodek "Barbara" w Gródku...dzięki Janusz, wygląda na to ze działają do końca października - czy to rejon gdzie jeszcze można pływać na "splinie" czy już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 "Barbara" jest już w strefie cichej, najlepszy slip jest w Barkowej - strefa cicha ale to raczej opcja bus, generalnie wszystkie ośrodki w październiku idą do zamknięcia, slip w strefie ze spaliną znajduje się w Koszarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 To ten unijny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 "Barbara" jest już w strefie cichej, najlepszy slip jest w Barkowej - strefa cicha ale to raczej opcja bus, generalnie wszystkie ośrodki w październiku idą do zamknięcia, slip w strefie ze spaliną znajduje się w Koszarcedzięki Piotr..faktycznie slip w Koszarce wygląda pozytywnie (przynajmniej w google), myślę ze powinienem znaleźć w okolicy jakieś domki czy gospodarstwo agroturystyczne - jest jeszcze opcja "spanie w busie" ale w październiku/listopadzie noce długie a samemu to trochę nieswojo na pustym parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Nocleg jeszcze jesienią można złapać w Stalowniku. Blisko od slipu unijnego w Bartkowej (koniec cypla), pod ośrodkiem w zatoczce boja do cumowania łódki, zejście nad samą wodę też jest. Znajomi korzystali choć wypasów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Nocleg jeszcze jesienią można złapać w Stalowniku. Blisko od slipu unijnego w Bartkowej (koniec cypla), pod ośrodkiem w zatoczce boja do cumowania łódki, zejście nad samą wodę też jest. Znajomi korzystali choć wypasów nie ma..dzięki Elton - wypasy mi nie potrzebne, martwi mnie natomiast lokalizacja w strefie ciszy - nastawiam się na trolling na sporym obszarze (bo to i pozwiedzać można i posondować nieznane jezioro) a moja krypa ciężka i bez spaliny nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Jak woda? Wybieram się w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Wysoka, mętna, już się zaczyna czyścić, miejscami już klarowniej sporo bo była mega kawa. ps. bez gum Relax'a szkoda nawet jechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 26 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 No i bez Wideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Byłem tydzień .Mętnie mocno . Po mojemu jeszcze z tydzień żeby się wyklarowało. Nic nie brało mięsiarzom z sąsiedztwa tak ,ze postanowili sie zwinąć .po przyjeżdzie dopatrzyłem się 8 żywcówek w promieniu 100 m. Oczywiście właścicieli brak.Na następny dzień przypłynął 10-12 letni gówniarz na małym bączku i zaczął je przerzucać . Za chwilę podpłynął tatuś na kajaku .Miejscowy znam z widzenia .....Nie widzieli że obserwuje ich z werandy ...Kurwa nie mam słów .....Jak przyjechałem to woda była jeszcze ,klarowna i udało się zanderki powyciągać :P .W niedzielę było jeszcze w miarę w poniedziałek dotarła do mnie kawa... poniedziałek nic wtorek jedno podbicie środa musiałem pojechać do KRK czwartek na początku nic ale o 10 udało mi się opatentować system na sandacza z kawy :D :D . Byłem mutex/ocfipreoqyfb/mutex 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Banda żeby się nażarli. Edytowane 29 Września 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) piątek - nawet nie wysciubiłem nosa z domku - lało wiałosobota - szczupły 80 sandał 60niedziela-sandał 50 -wiało ogólnie warunki ciężkie kawa cały czas ..... Kłusole nie odpuszczają ..... Edytowane 9 Października 2017 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Byłem w sobotę. 3 okonie.Były zawody z bazą w Barbarze, wyniki słabe. Wygrały dwa bolenie, reszta to okonie w ilościach symbolicznych, jeden krótki sandacz.Pogoda dosyć nieprzyjemna, woda strzelona.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) W niedzielę to nawet bolenie miały wyj...ne .Przez 6 godzin widziałem jeden atak ..... Czy ktoś z naszego forum skipował się w Tabaszowej w wekend - był zdajsie że niebieskim autem ? Edytowane 9 Października 2017 przez sero1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 Ja byłem w niedzielę lipa totalna.Kilka pyknięć, przesunięć kogucika po dnie i tyle.Kawa blednie ale nadal echo miejscami wariuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi