Skocz do zawartości

Informacje o Rożnowie

lesiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety a może na szczęście gust mętnookich zmienia się z tygodnia na tydzień praktycznie.

Dwa tygodnie temu przyjechał kumpel i trafił za pierwszym razem . A jak trafił to wystarczyło już tylko założyć identyczną gumę i jazda .

w poniedziałkowy wieczór przez dwie godziny wyciągnęliśmy ponad 30 szt....

A we wtorek rano za to na identyczne zestawy tylko 2 ....

W ten weekend łowiłem tylko w sobotę rano tylko dwa podbicia ale za to 1 piękna sztuka na 84 :P

Woda ostro w górę chyba już powoli dochodzimy do stanu zimowego .... :blink:

• Like 1

• 2 tygodnie później...

..pomóżcie znaleźć "miejscówkę"  na jesień  !!!!! - szukam miejsca gdzie można zwodować łódkę, bezpiecznie zostawić auto w czasie pływania, ewentualnie przenocować (ewentualnie nie - mogę spać w vanie), ewentualnie zostawić łódkę na wodzie, ewentualnie jej nie zostawiać lecz żeby było blisko do wody od noclegu ..itd itp... kluczem jest jak mi się zdaje słowo jesień - wszak w lecie chyba wszędzie można cos znaleźć.

..po prawie 40tu latach absencji to "zdobywanie nowego zbiornika"  :)

..

"Barbara" jest już w strefie cichej, najlepszy slip jest w Barkowej - strefa cicha ale to raczej opcja bus, generalnie wszystkie ośrodki w październiku idą do zamknięcia, slip w strefie ze spaliną znajduje się w Koszarce

"Barbara" jest już w strefie cichej, najlepszy slip jest w Barkowej - strefa cicha ale to raczej opcja bus, generalnie wszystkie ośrodki w październiku idą do zamknięcia, slip w strefie ze spaliną znajduje się w Koszarce

dzięki Piotr..faktycznie slip w Koszarce wygląda pozytywnie (przynajmniej w google), myślę ze powinienem znaleźć w okolicy jakieś domki czy gospodarstwo agroturystyczne - jest jeszcze opcja "spanie w busie" ale w październiku/listopadzie noce długie a samemu to trochę nieswojo na pustym parkingu.

Nocleg jeszcze jesienią można złapać w Stalowniku. Blisko od slipu unijnego w Bartkowej (koniec cypla), pod ośrodkiem w zatoczce boja do cumowania łódki, zejście nad samą wodę też jest. Znajomi korzystali choć wypasów nie ma

..dzięki Elton - wypasy mi nie potrzebne, martwi mnie natomiast lokalizacja w strefie ciszy - nastawiam się na trolling na sporym obszarze (bo to i pozwiedzać można i posondować nieznane jezioro) a moja krypa ciężka i bez spaliny nie da rady

• 3 tygodnie później...

Byłem tydzień B) .Mętnie mocno . Po mojemu jeszcze z tydzień żeby się wyklarowało. Nic nie brało mięsiarzom z sąsiedztwa tak ,ze postanowili sie zwinąć .

po przyjeżdzie dopatrzyłem się 8 żywcówek w promieniu 100 m. Oczywiście właścicieli brak.Na następny dzień przypłynął 10-12 letni gówniarz na małym bączku i zaczął je przerzucać . Za chwilę podpłynął tatuś na kajaku .Miejscowy znam z widzenia .....Nie widzieli że obserwuje ich z werandy ...

Kurwa nie mam słów .....

Jak przyjechałem to woda była jeszcze ,klarowna i udało się zanderki powyciągać :P :P :P .W niedzielę było jeszcze w miarę w poniedziałek dotarła do mnie kawa... poniedziałek nic wtorek jedno podbicie środa musiałem pojechać do KRK czwartek na początku nic ale o 10 udało mi się opatentować system na sandacza z kawy :D :D :D :D .

Byłem mutex/ocfipreoqyfb/mutex
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

piątek - nawet nie wysciubiłem nosa z domku - lało wiało

sobota - szczupły 80 sandał 60

niedziela-sandał 50  -wiało

ogólnie warunki ciężkie kawa cały czas .....

Kłusole nie odpuszczają .....

post-64797-0-55081800-1507540217_thumb.jpg

Edytowane przez sero1975

W niedzielę to nawet bolenie miały wyj...ne .Przez 6 godzin widziałem jeden atak .....

Czy ktoś z naszego forum skipował się w Tabaszowej w wekend - był zdajsie że niebieskim autem ?

Edytowane przez sero1975