Bart7 Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2017 widziałem, że skrobał ładną rybę na slipie...W niedzielę to nawet bolenie miały wyj...ne .Przez 6 godzin widziałem jeden atak ..... Czy ktoś z naszego forum skipował się w Tabaszowej w wekend - był zdajsie że niebieskim autem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Czekam aż reszta napisze .... :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Zenderki bioro jak wściekłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Zenderki bioro jak wściekłe... no właśnie tu jest problem ..... zanderki a nie ZANDERY .... właśnie wróciłem do KRK dzisiejszy wynik w godz 8-13 50,50,60.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Dość tych przepychanek Panowie, wystarczy uprzejmości.Kolejne tego typu wpisy będę odpowiednio "nagradzał".Proszę o powrót do tematu. Edytowane 21 Listopada 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Chłopaki mam prośbę : Gdyby ktoś przejeżdżał koło zbiornika dziś lub jutro to czy mógłby sprawdzić czy nie zamarzł Bedę wdzięczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Byłem w pierwszy dzień świat, ani śladu lodu, temp wody 2,4. Ludzie się kąpali w Gródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuka Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dzisiaj rano ani śladu lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 No to super .W weekend zamknięcie sezonu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalvcf Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Potwierdzam, zero lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 3 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 Panowie , jak jest z sumem na roznowie ? łowi ktoś nastawiając sie specjalnie naniego ? . W której części jeziora najczęściej wystepuje ? i na jakie przynęty najlepiej reaguje . Głownie chodziło by mi o łowienie na troling . Jeżeli ktoś byłby chętny podzielićsie swoimi spostzreżeniami będe wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czis Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Nie łowię sumów i nie odpowiem szczegółowo na twoje pytania poza jednym: tak na Rożnowie jest sum i jest go dużo, na tyle dużo, że Okręg NS od roku 2018 zaleca jego zabieranie. A to mój krajan który zabiera klientów na sumy na Rożnów https://www.facebook.com/krzysztof.sowa.14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krupski Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Panowie , jak jest z sumem na roznowie ? łowi ktoś nastawiając sie specjalnie naniego ? . W której części jeziora najczęściej wystepuje ? i na jakie przynęty najlepiej reaguje . Głownie chodziło by mi o łowienie na troling . Jeżeli ktoś byłby chętny podzielićsie swoimi spostzreżeniami będe wdzięczny .Ktoś , coś podpowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banziq Opublikowano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dzieje się coś na Rożnowskim? Sumy aktywne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 3 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Filmik fajny, dowcipny, ale ...... łowienie na robale niewiele ma wspólnego ze spinningiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 http://nowysacz.naszemiasto.pl/artykul/piekny-zachod-slonca-nad-jeziorem-roznowskim-zdjecia,4377711,artgal,t,id,tm.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 (edytowane) W Tv lokalsi gadali, że to Słowaków śmieci spłynęły z dużą wodą.. Przecież Dunajec przepływa przez największe słowackie metropolie ???????????? A my to naród słynący z czystości.. Edytowane 21 Lipca 2018 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbert89 Opublikowano 21 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 Jesli dobrze pamiętam rożnów jest poniżej ujscia Popradu do Dunajca. Poprad i jego dorzecze w sporym % są na ziemiach słowackich. Na słowacji występuje ogromna populacja cyganów/romów czy jak ich zwał. Tworzą oni wyalienowane osiedla, często w dolinach rzek i potoków. W Pl przykładem może być osada w Krośnicy nad potokiem o takiej samej nazwie. To co dzieje sie poniżej zabudowań porządkiem bym nie nazwał. Jednak to pikuś w stosunku do widoku który obserwowałem jadąc na Węgry przez słowacje właśnie. Standard, jakieś baraki nad rzeczką, biegające cyganiątka, a poniżej w korycie i na brzegach jak by ktoś wywalił kilka kontenerów odpadów komunalnych. W koncu mądry cygan wie, że po co płacić skoro rzeka zabierze... Nawiasem mówiąc rzeczka była śliczna. Coś jak Kamienica (ta płynąca przez szczawę) tylko ze dwa razy wieksza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Słowacy Słowakami cyganie cyganami a śmieci po polsku podpisane i to najbardziej boli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 I cała powyższa misterna teoria w... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 A jaki jest stan i kolor wody w Roznowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Rożnów wygląda tak : W piątek nic na wodzie nie było przynajmniej w mojej okolicy .Zaczęło spływać w sobotę rano a w chwili obecnej nie ma nawet jak wypłynąć ..... Zatem pozostało mi tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart7 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Dzięki Twoim zdaniem do soboty przeczyści się trochę ?Zaczynam tam urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi