Sith Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Panowie, co się dzieje na tym odcinku - łowi ktoś w tej okolicy? Nomen omen całkiem sporej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 do tego roku zdarzalo mi się czasami, al ebardziej na odcinku slubice - kostrzyn. od kostrzyna w dol nie bylem ... hohoho chyba od czasow 2klasy L.O. fajne miejsca. Szczególnie tzw. PATELNIA - kawalek za ujsciem warty do odry... tam tez zaczynalem stawiac swoje pierwsze kroki w spinningu rzecznym ... piekne czasy... teraz ze wzgledu na brak porozumienia ZO PZW Gorzow z innymi okręgami jak już będę się wybierał w tamte okolice to... dorzuce kilkadziesiąt km i ... pojade do smaczkazygzaczka... zresztą nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jesli chodzi o spinning to teraz sie nic nie dzieje bo do konca kwietnia jest zakaz spinningowania naszym odcinku . Podobno to ostatni rok... mam nadzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Jesli chodzi o spinning to teraz sie nic nie dzieje bo do konca kwietnia jest zakaz spinningowania naszym odcinku . Podobno to ostatni rok... mam nadzieje. pokrecony macie ten okreg i przepisy jak ... laske mikolaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 @mifek w 100% sie zgadzam... nierozumiem wogole sensu tego zakazu, rozumiem ze chca spokoju dla ryby zeby spokojnie sie wytarla ale od tego jest okres ochronny. Czlowiek sobie chce pojsc polatac nad rzeczka za okoniem a tu straz ci lutuje 200zl bo jest zakaz spinningu. Pozatym jaki sens ma zakaz u nas skoro obowiazuje on tylko na naszym odcinku bo kazdy inny okreg moze lapac. Odpowiedz jest prosta - ludzie z naszego okregu sa powaleni. Sorki za slowo ale musialem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Odświeżam temat i ponawiam pytanie, co się dzieje na tym odcinku? Łowi ktoś na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Wczoraj 10km przed kostrzynem zlowilem szczupaka 60cm , poztym woda skacze jak pokrecona i brania zredukowane sa do minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jeżeli od Kostrzyna w dół, to również już rejony Siekierek, Kostrzynka, Osinowa, Bielinka itp itd. Tam łowię najczęściej... i coś sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jeżeli od Kostrzyna w dół, to również już rejony Siekierek, Kostrzynka, Osinowa, Bielinka itp itd. Tam łowię najczęściej... i coś sie dzieje Warto jeszcze dodać Piaski, Widuchową, Żabnicę itp, itd, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sith Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jeżeli od Kostrzyna w dół, to również już rejony Siekierek, Kostrzynka, Osinowa, Bielinka itp itd. Tam łowię najczęściej... i coś sie dzieje Właśnie o ten rejon najbardziej mi chodziło, dzięki @patu28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Jeżeli od Kostrzyna w dół, to również już rejony Siekierek, Kostrzynka, Osinowa, Bielinka itp itd. Tam łowię najczęściej... i coś sie dzieje Właśnie o ten rejon najbardziej mi chodziło, dzięki @patu28. ...looknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi