mafer Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Robiąc inwentaryzacje swoich woblerowych zasobów zdałem sobie sprawę, że większość moich większych 7-9cm Jugolków pracuje delikatnie mówiąc kiepsko. Pływające jeszcze jako tako ale tonące to masakra. Czy tylko ja mam takiego pecha do tych większych jugolków czy one tak po prostu mają? Wszystkie małe 3-5cm pięknie zamiatają tymczasem te większe są jakieś takie kołkowate pozbawione wigoru. Z tego co sobie przypominam to chyba wszystkie większe mam z rynku wtórnego. Może w tym upatrywać ich kiepskiej jakości? Chcę kupić kilka sztuk z modelu Shallow Runner Rattling 9 i nie chciałbym kupić kolejnych martwych drewienek. Co sądzicie o tym modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekoo Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Może ktoś je robił z myślą o łowieniu na rafach i przelewach żeby w ostrym nurcie nie wariowały strasznie i nie płoszyły sandacza.Ja robiąc wobki pod sandała zrobiłem podobnie i pracują tak delikatnie że ledwo je czuć...A na wyniki nie narzekam ;-)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi