ziolek82 Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Witam wszystkich !!Własnie wczoraj przyszła do mnie daiwa presso. Mam taki problem ! Jak odkręcam w tym multiku śrubę dociskową tak aby nie chodziła na boki i trzymam lekko szpulkę palcem stawiając przy tym opór to dziwnie trajkocze lecz nie zawsze. - czy to normalne zjawisko ? - czy to ja mam pecha i dzieje się to tylko w moim egzemplarzu ? Chciałem równierz stwierdzić, że w scorpionie 1001 też miałem ten sam mankament. Problem ten występuje jak szpulka jest ustawiona do rzucania najlżejszymi wabikami. np. Przy zwijaniu twisterem nie dzieje się to tylko przy większych przynętach Proszę was o wyjaśnienie tego ?? Z góry dziękuję i pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 tutaj na forum możesz zapytać @spigota- chyba miał taki problemik z szumem albo cos podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolek82 Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 drodzy koledzy czy ktoś ma z was daiwe PRESSO i możecie mi powiezieć dlaczego jest ten hałas (trajkotanie)? Czy to powinno być ? czy to wada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 odpisałem Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 odpisałem Ci na priva Dlaczego na priva?????? Pytanie było publiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Chętnie bym sie dowiedział jaka może być przyczyna, bo sam mam Presso. Co prawda moje działa bez problemu, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 A dlatego Drogi Remku że zanim napisał temat @ziołek na forum to wcześniej napisał do mnie na priv !!!! więc mu odpisałem i zobaczyłem jego pytanie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 25 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Chętnie bym sie dowiedział jaka może być przyczyna, bo sam mam Presso. Co prawda moje działa bez problemu, ale... Witaj Tomku ja bardzo chętnie odpisałbym na forum lecz się nie znam.Jak nie mam w ręku sprzętu - to co to za pomoc ? jak się tylko o problemie rozmawia na odległość jedynie w sprawach informatyczno-komputerowych przez telefon można pomóc i to nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 W sumie bardzo podobnie odpisałem koledze, bo namacalnie to namacalnie, ale myślałem że masz jakąś wiedzę w temacie i stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi