MateuszWwa Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Hej, Awaryjna sytuacja, możliwe ze ani w jednym ani w drugim schronisku wędkarskim się nie załapie na wędkowanie, stąd pytanie gdzie można by pojechać i połowić? Warunki minimalne, aby była łódka ,domek, jakiś pomost , ryba i żeby było ładnie, łowienie na jeziorze w polu mnie nie insteresuje. Termin najbliższy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Mateusz a może zobacz "u mamuśki"-za Giżyckiem----znajdziesz info na necie---wpisz "u mamuski" nad jez.krzywą kutą Byłem tam tego lata---fajna,spokojna,cicha okolicaNa miejscu łódke wypożyczysz---pomost jest Na jeziorze na spinn można połowić średnie okonie---i trafiają sie różne szczupaki z pomostu raczej średni białoryb(płotka,wzdręga) Masz jeszcze jakieś pytania--pisz na priv pzdr Edytowane 15 Października 2013 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Pojezierze Brodnickie i wody PZW Toruń. Brak odłowów rybackich..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszWwa Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 dzięki fajne to u mamuśki ładna woda i jest mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wszystko dobrze, tylko, że to raczej koło 300 a nie 200 km. I woda niestety Gospodarstwa Rybackiego PZW Suwałki. Swoja drogą, sprzeczna nazwa. Rybackie - Polski Zwiazek Wędkarski. Nóż sie w kieszeni otwiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszWwa Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 tak pzw toruń trochę daleko, w sumie to chciałem wykorzystać pozwolenie gospodarstwa rybackiego Mrągowo które mam na rok, ale może się nie udac ten plan . Giżycko trochę daleko ale może...ze zdjęć ładna woda poza tym pytanie czy będą terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Pojezierze Brodnickie należące do PZW Toruń to niewiele ponad 200 km. Zezwolenia niedrogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Tak z cicha się podepnę. 20 lat temu łowiłem na jeż. Partęczyny Wielkie i Robotno, piękne garbusy brały a szczupak przyzwoity się trafił. Jak godski teraz tam jest z rybą, warto jechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi