pozdrower Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam, chciałbym się przykolegować do kogoś kto wybiera się w ten weekend na sandacza/ okonia. Jestem w Poznaniu od niedawna i jeszcze nie miałem przyjemności tutaj łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 To chyba zbyt wielkiej przyjemności mieć nie będziesz, chyba, że zaczniesz jeździć na troć. Z Poznania to już bliżej niż z Zakopanego np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Francisco, bez przesady. Na sandacza i okonia jest stąd bliżej, niż na troć. Inna rzecz, że jeśli gdzieś pojadę w weekend, to nad rzekę i nie będę szukał ryb w jakiekolwiek paski Ale są łowiska, ryby dają się łowić, czasem liczniej, czasem większe, zazwyczaj mniej licznie i mniejsze, ale zdeterminowani jakoś się odnajdą. Ja mam determinację ukierunkowaną gdzie indziej, więc na wypad nic nie zaproponuję. A skąd Zakopane wziąłeś to nie wiem, bo Kolega chyba jest z Olsztyna i nie ma stamtąd aż tak daleko ani do salmonidów, ani tym bardziej do sandaczy. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 To Zakopane to ot tak sobie nie miałem na myśli kolegi.Lata wstecz Tuczno obfitowało w przepiękne okonie, ale pewnie to już historia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 witam tuczno obfituje nadal w ładne okonie ale nie byłem tam już z 3 lata,mieszkałem w poznaniu więc mogę Ci powiedzieć że okonie i sandacze łowiłem w samym centrum poznania na warcie ale warunek jeden,musi już być ciemno ponieważ za jasnego połowisz tylko okonie i szczupak się trafi.pozdro VOJTAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi