Kuba Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Nasz korespondent kataloński rozpoczał dziś sezon Sum 2008. Ciekawe z jakimi wynikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traker Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Myślałem, że już nikt tego wątku nie założy, a chętnie poczytam o doświadczeniach z sumami, szczególnie łapanymi na spinning/casting. Być może sie wybiorę jak już się sezon zacznie - niedaleko mam kilka jeziorek gdzie podobno jeszcze są sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 23 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 jak zobaczyłem temat to aż mnie zamurowało... przez głowe przelatywały mi ogromne paszczaki... jednym słowem pierwszy sum tego sezonu!! a tu ... nicz Czekam więc na wieści od korespondenta i oby były bardzo pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Z tego co wiem, to sum widziany byl i owszem, bo sie niedaleko lowcy wywalil. Niemniej nie chcial wspólpracowac.Tez czekam na zeznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Witam, Widze ze tu wszystko juz wiadomo co i jak i gdzie i kto itd No tak jak wiadomo. Sezon otwarty, bo pierwszy hipopotam sie pokazal - jednak po paru miesiacach niewidzenia spotkanie w okolicach lodki takiego jegomoscia robi wrazenie i nastraja pozytywnie. Krajobrazowe fotki wstawilem do wspomnien lata, bo pasuja klimatycznie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Hallo Panowie, co tam slychać nad Ebro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Mam wrazenie ze nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja też troche mnie to martwi bo wyjazd tuż, tuż <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Łowił ktoś kiedyś sumy na bułeczku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Niezły filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Cos w ten weekend moze sie wydarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ktos pojechal ? kto ? Dawajcie znac na biezaco. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson73 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Wydarzyło się coś? Ja jade w środe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Łowił ktoś kiedyś sumy na bułeczku ? podobno to okręg zakazany, było o tym w wątku o Czarnobylu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Czy łowi ktoś sumiki na Odrze w okolicach Opola??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No i jak, Panowie? Cisza? Ja w tym roku zaliczyłem falstart x 5 (w tym dwa troszkę krótkie) przy okazji pływania za zębatym... Nic godnego uwagi, ale czuć było, że zmienna pogoda z zeszłego tygodnia im odpowiada. Zobaczymy co powiedzą w sobotę. Będzie już można z czystym sumieniem nastawić się na wąsate zbóje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja dziś uderzam na Odre w poszukiwani króla, miejscem polowu bedzie odcinek na którym odbedzie sie sierpniowe spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 I to jest posatawa godna mężczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 My tradycyjnie ruszamy w łykend na Oderkę na Dolnym Śląsku. Od kilku lat otwarcie jest udane, więc moze i w tym roku król rzeki pozwoli się zaprzyjaźnić osobiście. Cel na ten rok - rybka powyżej 150cm! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja bym chciał poprawić zeszłoroczne 165 - najchętniej o 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja już jestem w domku Było bez rewelacji (czytaj: bez brania) Połowiłem za to w poludnie klonków, lecz to nie to co by sie chciało. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 witam, Mam pytanie troche z innej beczki o suma. Wpuściłem rok temu do stawu - woda stojąca bez dopływu - 10 sumów długości 20cm. Wczoraj natomiast, w skrzydlaku/ bębenku, którego używam do przełapywania byczków (sumik karłowaty) znalazłem zwykłego suma 25 cm. I teraz pytanie: usłyszałem opinie, że to może być sum, którego wpuszczałem i że sum potrafi tak stać pierwszy rok. Może tak być? Kazda inna ryba ma bardzo dobre przyrosty. I karp i szczupak. Jest dużo płoci. 25 cm sumek musi mieć przynajmniej rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseib Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Dzisiaj tj 3.07 we Wrocławiu na ujściu slęzy do odry padł sum... 103cm. Jesli uda mi sie zdobyć fotki to wrzuce. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 103 to nie gigant ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jako debiutant na forum Witam Serdecznie wszystkich użytkowników. Gigant to nie jest ale otwarcie sezonu zaliczone (mam nadzieje ze to dobry prognostyk)Niestety jakość fotki słaba - robiona telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi