Gumofilc Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Watek sie kurzem pokrywa...wiec wrzuce... Bydle to to nie jest ale i tak cieszy, biorac pod uwage okolowarszawska rzeczywistosc. A tym razem moze i dobrze, ze nie łódź podwodna bo bym wiecej nie wyjal na linke 10LB w pradzie. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Gratki, Gumo - ładny misiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Gratuluje Panie Sumie ...trafiles na Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixiuuu Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 super zdjecie i super rybka ! gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 @Gumofilc,fajne ujecie.Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 gratki Gumo fajny sumek, a co on tam ma w lewym kąciku pyska, to przynęta czy rybka, którą wypluł, bo tak z fotki to nie mogę zakumać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 gratki Gumo fajny sumek, a co on tam ma w lewym kąciku pyska, to przynęta czy rybka, którą wypluł, bo tak z fotki to nie mogę zakumać. Gumo złowił go na żywca A tak na poważnie, to ja nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To tylko uklad warg sprawia ze mozna dopatrzyc sie rybki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 @hlehle, no coś Ty idź do okulisty, tylko mi się nie obraź, to żart oczywiście. Wstawiam fotkę, tylko nie wiem czy będzie coś widać bo musiałem ją mocno zmniejszyć, ale zobaczysz przynajmniej miejsce, o które mi chodzi i na oryginale będziesz mógł skonfrontować. Sumek Gumo.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Tak dla jasności, ja się nie czepiam. Zaintrygowało mnie coś w tej fotce i tylko pytam. Ja coś tam widzę, może mam omamy kto wie. Myślę, że sam zainteresowany będzie potrafił udzielić odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 na moje oko to jakas brodawa a nie rybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Janusz, raczej to nie jest to o co pytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Tak Jachu ja tez widze cos co przypomina rybke ale sadze ze to wygiecie pyska i dziasel spowodowalo taki uklad ...mysle ze to iz widac tam oczko jakby rybie powoduje ze traktujesz to realnie . Gumo pewnie opowie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Waldku dla jasności, ja niczego nie przypuszczam. Zobaczyłem coś na fotce i tylko pytam. Gumo napewno będzie wiedział, to odpowie. Ale nie jest to dla mnie jakiś problem, ciekawość tylko, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jachu to jest po prostu 'sezon ogorkowy' czyli wszystko w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jachu to jest po prostu 'sezon ogorkowy' czyli wszystko w normie Jurku, święte słowa ot co. Trafiłeś w samo sedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Poniewaz wlasnorecznie wykonalem owo zdjecie, wyjasniam:Owa brodawka to uszkodzenie mordy spowodowane przez kotwiczke i hol. A sluzówka wybrzuszyla sie jakos dziwnie.Lowca poczatkowo myslal ze to szczupak, ale ze w tym roku jeszcze na kiju suma nie mial, to mu wyjasnilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Tez zauwazylem to, o co Wam chodzi. Powyzej to jest dziura po jednej z kotwic. To zgrubienie ponizej to najprawdopodobniej pamiatka po innym przyrzadzie haczacym, dodatkowo uwypuklona przez sposob wygiecia pyska... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Tez zauwazylem to, o co Wam chodzi. Powyzej to jest dziura po jednej z kotwic. To zgrubienie ponizej to najprawdopodobniej pamiatka po innym przyrzadzie haczacym, dodatkowo uwypuklona przez sposob wygiecia pyska... Gumo No i wszystko jasne, howk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 @hlehle, no coś Ty idź do okulisty, tylko mi się nie obraź, to żart oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Mam wrazenie ze to skutek zarybienia sprzed kilku lat przez Marka Szymanskiego/Chrysler. Juz kilka razy zdarzyl mi sie tam czy niedaleko maly sumek, ale dawniej. Potem mielismy dluzsza przerwe w tej okolicy i prosze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Jak tam sumy panowie, bo u mnie 3 tys. C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 @pafek, śliczne sumki, no ładnie 3tys wpuszczonych to już coś, gratulacje. Może coś więcej napiszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Dzis moze sie wybiore z moja maczuga na suma. Po przerywanych przyponach i kilku dziwnych bran jakie mnie napotkały stwierdzilem ze nie bede sie bawil z mniejszymi przynetami niz 12cm PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 @janusz.walaszewski,2 tys do Narwi i tys do Supraślanki, wszystkie ładnie się rozpływały po jamkach, bardzo dobrze zniosły zarybienie, nie widziałem ani jednej sztuki padniętej. Zostało jeszcze z tys. w ośrodku, oczywiście w krótkim czasie reszta też zostanie C&R.A poza tym brzana się ładnie udała w tym roku, oj może się odrodzi u nas populacja tej rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi