Lester Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Cześć Pafek, a w jakiej rzece ma być ta brzana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Watek wygasl. Ale nie na dlugo, bo jutro cos sie pojawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Watek wygasl. Ale nie na dlugo, bo jutro cos sie pojawi... Zdaje mi sie czy to jakaś półtorametrowa groźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 To prawda, juz przygasal...wiec dorzucam...Do poltora metra troche mu jeszcze brakuje ale za rok bedzie mial.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zdaje mi sie czy to jakaś półtorametrowa groźba A moze i wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jak tam sumy panowie, bo u mnie 3 tys. C&R @Pafek, gratuluję zarybienia sumkiem. Brawo!Jaki odcinek Narwi zarybiliście i gdzie kupiliście sumki? Proszę odpowiedz na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 To prawda, juz przygasal...wiec dorzucam...Do poltora metra troche mu jeszcze brakuje ale za rok bedzie mial.... Gumo @Gumo, gratuluję sumka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mój sierpniowy sumcio.Zacięty o zmierzchu, wyholowany po ciemku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 @Rognis, ja też.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 sie cholera tych kijanek namnozylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 no,no @Gumofilc ,szacuneczek Dobrze ,że są jeszcze wędkarze ,którzy robią coś innego niż rzucanie za bolkami i kleniojaziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zobacz Pafek jak one szybko rosną... Gratulacje panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Mnie sie wydaje, ze jestem pewien ze to jeszcze nie koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 @Gumo ty chyba cos za czesto sie produkujesz topless z rybami, a na dodatek taki ciut podekscytowany A ten drugi sumek to chyba wiekszy co? @rognis, gratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Tak, nazwijmy go - drugi, byl przeszlo dyche wiekszy.Co do toplesu to ja mam taka swoja metode, jak hol zbliza sie do konca i trzeba rybe wyjac to zrzucam lachy bo sluz sumowy powoduje, ze wszystko jest do prania. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Taaaak...czekamy wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Piękne sumki gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 WitamGratulacje- ładne rybki, mi sie też dzisiaj trafił no nie tak duży jak kolegów ale cieszył- pierwszy raz trolingowałem z zapałem złowienia suma i się udało, ale pogoda to była na sandacze i szczupaki. PodrawiamDanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cartman Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 ... no Panowie piękne rybki łapiecie, moje gratki poniżej mój piątkowy, nie taki wielki ale cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Fajne sumy połowiliście. Gratulacje. Rognis, fajne zdjęcie z tą kijanką , a tutaj masz odp na pytanie a część na pw http://ryby.org/mambo1/index.php?option=com_content&task =view&id=420&Itemid=53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Wyrazy uznania za akcje zarybieniowa. Szczegolnie wlasnie sum powinien byc potraktowany z powodu, ze jest go z powodu przesladowania bardzo malo w naszych wodach. I mam nadzieje i przekonanie, ze wszyscy czytajacy nasz portal rozumieja i stosuja zasade C&P&R (złów/walnij fotke/wypuść). Zeby nie bylo za bardzo obrazkowo, akcja powyzsza rozegrala sie na srodku Wisly, sumek stal na jakiejs mini przykosce ze 3m glebokosci. Liczylem na jakiegos sandaczyka albo szczupaczka wiec sprzetowo bylo mocno ale nie za mocno - power pro 15LB i hot shocik Talona 20LB, nie za mocny w szzcytowce co pozwolilo nieco ochronic ta cienka plecionke i wyjac wasatego w jakies 15-20 minut. Aha, akcja byla w samo poludnie, w pelnym (jak widac) sloncu. Tym razem sie udalo, bo i lodz tez daje pewne mozliwosci w holu, ale takich eksperymentow nie polecam, musi byc ze 30LB plecionka (jak latwe warunki) a kijek okolo 30LB (ktory swiezo ukrecony lezal sobie tym razem obok i przygladal sie, jak sie poce wyciagajac kolejny raz sumka spod lodzi ) Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 @Gumofilc,pełna profeska .Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zapewne jutro nastapi nasz ulubiony...ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Brawo Gumo ! Widze, ze budujesz forme na Ebro. Tak trzymac pozdrawiam i gratuluje Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Gratu Gumo Ładna rybka. A nawet bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi