Włóczykij Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mifek, małpki w dużej części jeśli o zmroku robią zdjęcia z flashem to niedoswietlaja tła i wychodzą fotki jak w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 O tym samym pomyślałem,ale wiedząc czym to się może skończyć nie chciałem wstawiać swoich opinii A tak,to będzie na Mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 O tym samym pomyślałem,ale wiedząc czym to się może skończyć nie chciałem wstawiać swoich opinii A tak,to będzie na Mifka a pies to drapal. niech bedzie wszystko na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 O tym samym pomyślałem,ale wiedząc czym to się może skończyć nie chciałem wstawiać swoich opinii A tak,to będzie na Mifka a pies to drapal. niech bedzie wszystko na mnie. Rafka, Ty to zawsze musisz siać ferment? No przecie widziałeś jak rybka odpływa, chyba, że nie widziałeś Najlepsze są teksty ryba życia no i chyba z 50 kilo będzie miał za parę lat to kto wie, może i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Odpłynęła, czy nie - któż to wie. Ale jak faktycznie miała 185cm to pewnie powinna ważyć ok. 35 do 40kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ryba życia nic dziwnego, sądzę że większość użytkowników tego forum mogła by tak powiedzieć po zacięciu takiej rybki. Co do masy imho przy tej długości niekoniecznie wiele się pomylili (oczywiście z filmu jednoznacznie nie można tego ocenić, posiłkuje się jedynie sumowym doświadczeniem). Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Myślę, że troszkę jednak przesadzili z tymi 50kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 miałem w tym sezonie w rekach parę sumów powyżej sto osiemdziesiąt cm i przekraczały 40kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Narwiańskie, a nawet zegrzyńskie sumy nie należą do grubych. Są raczej dość długie (np. w porównaniu do tych z Rybnika, nie mówiąc już o np. Ebro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 ja mowie o zz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Cóż mogę powiedzieć, z faktami się nie dyskutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 O tym samym pomyślałem,ale wiedząc czym to się może skończyć nie chciałem wstawiać swoich opinii A tak,to będzie na Mifka a pies to drapal. niech bedzie wszystko na mnie. Rafka, Ty to zawsze musisz siać ferment? No przecie widziałeś jak rybka odpływa, chyba, że nie widziałeś Najlepsze są teksty ryba życia no i chyba z 50 kilo będzie miał za parę lat to kto wie, może i tak jachu ja nie twierdze ze oni go nie wypuscili. tylko zastanawial mnie czas jaki minal od wyjecia C do R... ot i tyle no chyba ze sie po prostu czepiam. ale koniec tematu. bo nie ma co obgadywac chlopakow jesli nie widza dyskusji... sorry za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mam filmik z holu bolenia. Akcja działa się na krawędzi dnia i nocy. Po wrzuceniu filmiku na kompa okazało się, że rybę holowałem w dzień a zdjęcia robione były już w nocy. Wszystko nie trwało dłużej niż 5 minut. Zwykłe cyfrówki tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 dla mnie najlepszy tekst podbieraka nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 kurcze oglądając ten filmik przypomina mi się moja kijanka z 4 lipca tego roku. Tutaj mają sprzęt super, a odgłos kołowrotka? Najpiękniejsza muzyka dla wędkarza! Z racji kolejnego podusmowania sezonu... zamieszcze zdjęcie mojego ale, jak łamie zasady regulaminu albo jest dla Was niesmaczne - to prosze o jego skasowanie to w sumie jeden z dwóch moich sumików. Ten Wiślany król ma 138 cm i 23,5 kg, nie wypuszczony ze względu na mięsiarskie zapędy osoby podbierającej ( jakiś koleś łowiący obok wbił osękę w sam środek łba, robiąć dziurę o średnicy centymetra!). zdjęcie obrazowe robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 michcio takim pacjentom to sie poprostu nie daje podbierac takich ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 @ mifekpowiem tak, sądząc po tym kolesiu ( profesjonalny sumowy sprzęt osęka, z oczu dobrze mu patrzyło i podopowiadał mi jak holować taką rybę) sądziłem że zrobi to profesjonalnie czyli delikatnie pod wieczka skrzelowe i wyląduje rybe na brzeg, on natomiast bardziej się napalił ode mnie i stało co się stało... w tym momencie już wiem jak podebrać taką rybę bo później miałem okazję podebrania metrówki i wiem że tego błędu już nigdy nie popełnię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 spoko nauczka na przyszlosc... moze trza bylo goscia poinstuowac z drugiej strony - to tylko moje zdanie - oseka to takie troche mniej profesjonalne urzadzenie do podbierania ryb na srodladziu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abborre Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ktos rozpoznaje co to za kolowrotek na tym filmiku?z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Shimano Super GT XXXX ra,tak na pierwszy rzut oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 tak jest to GT-RA 4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi