Skocz do zawartości

Sum 2008

Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

O tym samym pomyślałem,ale wiedząc czym to się może skończyć nie chciałem wstawiać swoich opinii :D A tak,to będzie na Mifka :lol:

a pies to drapal. niech bedzie wszystko na mnie.

Rafka, Ty to zawsze musisz siać ferment? ;) No przecie widziałeś jak rybka odpływa, chyba, że nie widziałeś :unsure: Najlepsze są teksty ryba życia no i chyba z 50 kilo będzie miał za parę lat to kto wie, może i tak B)

ryba życia nic dziwnego, sądzę że większość użytkowników tego forum mogła by tak powiedzieć po zacięciu takiej rybki. Co do masy imho przy tej długości niekoniecznie wiele się pomylili (oczywiście z filmu jednoznacznie nie można tego ocenić, posiłkuje się jedynie sumowym doświadczeniem). Pzdr

O tym samym pomyślałem,ale wiedząc czym to się może skończyć nie chciałem wstawiać swoich opinii :D A tak,to będzie na Mifka :lol:

a pies to drapal. niech bedzie wszystko na mnie.

Rafka, Ty to zawsze musisz siać ferment? ;) No przecie widziałeś jak rybka odpływa, chyba, że nie widziałeś :unsure: Najlepsze są teksty ryba życia no i chyba z 50 kilo będzie miał za parę lat to kto wie, może i tak B)

jachu ja nie twierdze ze oni go nie wypuscili. tylko zastanawial mnie czas jaki minal od wyjecia C do R... ot i tyle ;)

no chyba ze sie po prostu czepiam. ale koniec tematu. bo nie ma co obgadywac chlopakow jesli nie widza dyskusji...

sorry za OT

kurcze oglądając ten filmik przypomina mi się moja kijanka z 4 lipca tego roku. Tutaj mają sprzęt super, a odgłos kołowrotka? Najpiękniejsza muzyka dla wędkarza! Z racji kolejnego podusmowania sezonu...

zamieszcze zdjęcie mojego ale, jak łamie zasady regulaminu albo jest dla Was niesmaczne - to prosze o jego skasowanie :D to w sumie jeden z dwóch moich sumików. Ten Wiślany król ma 138 cm i 23,5 kg, nie wypuszczony ze względu na mięsiarskie zapędy osoby podbierającej ( jakiś koleś łowiący obok wbił osękę w sam środek łba, robiąć dziurę o średnicy centymetra!). zdjęcie obrazowe robione telefonem :(

@ mifek

powiem tak, sądząc po tym kolesiu ( profesjonalny sumowy sprzęt osęka, z oczu dobrze mu patrzyło i podopowiadał mi jak holować taką rybę) sądziłem że zrobi to profesjonalnie czyli delikatnie pod wieczka skrzelowe i wyląduje rybe na brzeg, on natomiast bardziej się napalił ode mnie i stało co się stało... :(

w tym momencie już wiem jak podebrać taką rybę bo później miałem okazję podebrania metrówki i wiem że tego błędu już nigdy nie popełnię.

Pozdrawiam