Skocz do zawartości

Sum 2008

Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

NO no... chłopcy na wiśle dają czadu. Nie ma co się wyhylać z metrowymi kijankami z Oderki...

U nas we Wrocławiu niestety pojawiło się kilka ekip, które nauczyły się pływać za sumkiem i co gorsza wszystko co się powiesi na haku, kończy na dnie łodzi w plastikowym worku.

Marnym pocieszeniem staje sięfakt, że trochę tego łowią, co sugerowałoby, ze sumów jest sporo. Niestety w takim tempie, to za sezon dwa sum znów stanie się wydarzeniem.

...w moich dzisiaj 78kg...ponoć wrócił do wody...ciekawe czym został zważony na łodzi, pewnie panowie mieli wagę pocztową :unsure:

Patryk ważony to pewnie był po kawałku :angry: a wrócił do wody pewnie za pośrednictwem rur kanalizacujnych w postaci g...a <_<

obym się mylil ,bo zabijania takiego pomnika przyrody to już jest rzecz niepojęta :wacko:

sory za ten wywod ale dziś na rynku widziałęm ledwie wymiarki wypatroszone na sprzedanie,i rybke okolo 15kg itak mnie tak to poruszyło :angry:

Xavi - ciesze sie ze Ci sie spodobalo. Jak widzisz, nie trzeba jakichs histerycznych mocy na taka rybke. Pewnie dalej bedziesz korzystal, bo Gumo i mnie terminarze sie nie zgrywaja... :(

A na Ebro to sa duzo wieksze. Ale nieproste do zlowienia. Straszne zaczepy, caly las. Trzebi pudelka az milo :(

...w moich dzisiaj 78kg...ponoć wrócił do wody...ciekawe czym został zważony na łodzi, pewnie panowie mieli wagę pocztową :unsure:

Patryk, zakładając, że woda była spokojna, to mierząc zanurzenie łodzi z sumem na pokładzie i bez niego i porównując oba pomiary, można przy podstawowej znajomości matematyki tę wagę określić. Osobiście jednak wątpię, zarówno w umiejętności matematyczne jak i w to, że sum pływa, chociaż może i tak, oby. ;)

• 2 tygodnie później...

@Kuba

zobaczysz że w tym roku wyjmiesz z wody to co w zeszłym sie urwało :mellow: albo lepiej! Żałuję że nie będzie mnie z Wami - ale będę trzymał kciuki

ps. główek mi zostało trochę z zeszłego roku, w gramaturach i wielkościach ciężkich na lokalnej wodzie do zastosowania, więc jak macie plany na połowienie z ręki to mogę sypnąć ze swojego woreczka :D - może wspomniecie mnie grillując barana dzięki temu :lol: