Skocz do zawartości
  • 0

Ile razy można usuwać tego samego użytkownika

Guzu

Pytanie

Pytanie lub prośba do administracji.

Moze ranking najbardziej nieprzejednanych i zalosnych ?

Byl petrus co wracał i wracał...az przestal.

Teraz jest niejaki

Wilk customek bob w. I ile on jeszcze mial wcielen podczas swojej zalosnej kariery na naszym forum.

Przebil petrusa ?

• Like 5

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A dla mnie to smeagol... nie wie co robi... po prostu musi... myśli, że ratuje świat, a niestety go psuje. jego posty doprowadzały mnie od szału już od dawna. A może trzeba mu współczuć a nie krytykować. Ponoć choroby psychiczne są trudne do wykrycia...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e0/Gollum.PNG

Edytowane przez irekmisiak

• 0

Współczułem jego poprzedniemu wcieleniu, nawet broniłem, teraz to recydywa. Mam szczerą nadzieję, że jeśli faktycznie to kolega od "babciu czemu masz takie duże uszy...." to jutro wraz ze słońcem poranka powitam radośnie niusa o jego zasłużonym banie. :)

• Like 2

• 0

Ponoć choroby psychiczne są trudne do wykrycia...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/e0/Gollum.PNG

Nie znam się na medycynie, ale mam dalekiego wuja psychiatrę. Ów onegdaj, wypiwszy pół litra wódki gatunkowej, twierdził że zarówno przed współczesna nauką jak i przed nim, żaden psychol nie przysymuluje. Takie mają ponoć akuratne testy. Może jest wśród nas fachowiec, który zaprosi Customka na priv, pogada chwilkę i zdiagnozuje?

• 0

Nie znam się na medycynie, ale mam dalekiego wuja psychiatrę. Ów onegdaj, wypiwszy pół litra wódki gatunkowej, twierdził że zarówno przed współczesna nauką jak i przed nim, żaden psychol nie przysymuluje. Takie mają ponoć akuratne testy. Może jest wśród nas fachowiec, który zaprosi Customka na priv, pogada chwilkę i zdiagnozuje?

Po co diagnoza ;) 

Tego się już nie wyleczy :P

• 0

Jaja ktoś sobie z was robi ktoś z socjologicznym zacięciem, zakłada z kimś jakie będą reakcje, podpuszcza wstawiając znane zdjęcia, a wy działacie jak na pilota, dociekacie głupot, przejmujecie tym, czym inteligentny, zdystansowany człowiek nie powinien przejmować...:)
Ale Cze-Ka by nie miało z was pożytku, prędzej z podpuszczającego :)

• 0

Jaja ktoś sobie z was robi ktoś z socjologicznym zacięciem, zakłada z kimś jakie będą reakcje, podpuszcza wstawiając znane zdjęcia, a wy działacie jak na pilota, dociekacie głupot, przejmujecie tym, czym inteligentny, zdystansowany człowiek nie powinien przejmować...:)

Ale Cze-Ka by nie miało z was pożytku, prędzej z podpuszczającego :)

Gardluj Gardluj

Przyjdziesz pod nowym nickiem pisać ze avidy to dno

Ze multiki maja sprężyny wyskakujace przy serwisie. ..

I inne wtornoty.

Ryby bys pokazał rydwaniarzu

• Like 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...