Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) ... Edytowane 1 Grudnia 2013 przez Russia1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Czy obciążenie będzie dobrze umieszczone pod woblera boleniowego bezsterowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Dobrze, tylko nie wiem czy taka długość(ołowiu) go za bardzo nie zgasi. Jak maja być ze sterem to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wydaje mi się,że przy tak rozłożonym obciążeniu będzie kręcić wabiem, obciążenie powinno zaczynać się bliżej środka ale pewności 100% nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Przykleiłem w to miejsce kilka pasków ołowiu i narazie wiem tyle lusterkuje w opadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kręcić nie powinno jeżeli będzie to bezster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 słuchaj tomasxt - troche bezsteró już spłodził i pięnie chodzą - trzeba przyznac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Tomas dał byś osobiście mniej czy wiecej ołowiu zeby praca była dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Masz 5 korpusów ,każdemu daj inaczej ołów i będzie odpowiedź na tacy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Bobesku tez tak myśle samemu zrobic kilka wariantów i wybrać najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Popróbuj z tym ołowiem, ja bym nie dawał tak blisko przodu woblera, odjedź trochę do środka Daj znać po testach. Edytowane 16 Października 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Ja dawałem takie obciążenia i nigdy mi się nie kręciły. Zobacz ,że kolega daje obciążenie dużo poniżej osi woblera, dużo zyskując na jego stabilności. Jedyne co bym zrobił to może ciut dalej od głowy zaczął z obciążeniem. Edytowane 16 Października 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Ja dawałem takie obciążenia i nigdy mi się nie kręciły. Zobacz ,że kolega daje obciążenie dużo poniżej osi woblera, dużo zyskując na jego stabilności. Jedyne co bym zrobił to może ciut dalej od głowy zaczął z obciążeniem.Cały czas to mam na myśli tzn. żeby obciążenie zaczynało się dalej od głowy może się źle wyraziłem Edytowane 16 Października 2013 przez Tomek1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Spoko. Bobesku dał mu najlepszy i najskuteczniejszy sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Dzięki koledzy za informacje zrobię kilka operacji w brzuszkach i zobaczymy jak sie bedą zachowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wie ktoś gdzie lub od kogo można zakupić feather lite? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Russia1989 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Juz dostałem odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi