Wojtek B. Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Witam serdecznie! Nie wykluczam, że w przyszłości (być może niedalekiej) będę potrzebował międzynarodowych uprawnień do kierowania i obsługi wózka widłowego Może jest na sali ktoś, kto zna dobrze zagadnienie i nakreśli mi na jego temat kilka zdań? Konkretnie poszukuję informacji gdzie w Warszawie można zdobyć takie uprawnienia (po odbyciu oczywiście kursu). Szukam pewnego i sprawdzonego ośrodka z krótkimi terminami Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi! Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wojtek nie wiem gdzie w Warszawie zrobisz takie uprawnienia,ale........ Jak bedzisz miał praktyke-potem egzamin,jak zdasz------to te "uprawnienia miedzynarodowe" to już tylko ""papier" i dopłata oczywiście paru zł. Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 No i właśnie tego "papierka" poszukuję Oczywiście opartego na praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) robisz zwykłe i dostajesz plastik ala prawko. i to styka od paru lat jeżdzę na takie cos i zero problemu. Jedynie jak ja robiłem to nie było jeszcze kart i zwykły papier tłumaczyłem na angielski Edytowane 16 Października 2013 przez MIGOTKA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Czyli rozumiem Marku, że obecne uprawnienia są europejskie, tak jak prawo jazdy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kiedyś wystawiali dodatkowo po Angielsku.Myślę że jest tak jak pisze kolega.Jak coś to zapytam rano bo mam kontrole UDT wózków jutro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Kurcze za późno teraz trochę tak bym zadzwonił do kolesie który szkoli moich pracowników. I tak jak napisałem jak nikt nie pomoże to dam znać rano.No chyba że chcesz zrobić to zapraszam jakieś 450 zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Czyli rozumiem Marku, że obecne uprawnienia są europejskie, tak jak prawo jazdy ?Wojtek własnie tak na 99 % jest---robiłem jakiś czas temu i temu nie pisze że na 100 % jestem pewny Edytowane 16 Października 2013 przez martek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Czyli rozumiem Marku, że obecne uprawnienia są europejskie, tak jak prawo jazdy ?jest tak na 100 % bo kolega robił kilka miesięcy temu i potem jezdził na to tu w Norge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Wojtek, spróbuj w centrumszkolen.eu. Tylko nie wiem jak będzie z terminem dla jednej osoby. Przy grupie dawało radę szybko ustalić termin, ale dla pojedynczej osoby nigdy nie zamawiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 poszedł PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Sebastian, znikam do pracy. Proszę podeślij mi numer kontaktowyo odezwę się jeśli to nie problem po 21:00- ewentualnie jutro po 14:00 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi