krokkop Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witam serdecznie , potwierdzam teze ze ,,kij lowi za duze ryby " seeker SP 653 . Mam wedke od kilku tygodni i jak narazie same pozytywne wrazenia odnosze . A u mnie kije nie maja lekko . Zapialem trotke okolo 1 m kilka razy . Ta ryba potrafi prZetestowac kij . Jak juz Talon itm 20 lb nie mial za bardzo nic to pokazania tylko ksztalt rawki rowerowej -,,jednym slowem warunki polowiu sa extremalne " . Polowilem klenie do 55 cm . 30 sekund i ryba laduje na brzegu . Skad ta moc w tych blankach sie bierze ? Hm nie wiem ! Ja nie ma czasu gdybac !! Lowie tylko ! Ciagle ten. blank zaskakuje mnie . .Jest to Przykra sytuacja z polamaniem 2 egzemplazy ale coz , po prostu tam musialo byc . Podsumowujac nadal polecam blanki seeker . Pozdrawiam Forumowiczow a Koledze zycze blanku perfekcyjnego ! Bez wad ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Trotka około metra kilka razy doczekała się zdjęcia? Bardzo rzadko takie piękności jest dane oglądać na forumMyślę że nie tylko ja będę wdzięczny za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ja tez lubię oglądać takie trotki z seekera to się na razie wyleczyłem ale czy na długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Zbyszek dawaj ten 1 metr trotylli toż to lokomotywa No i jam się wyleczył z zielonego patyka narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witam . Panowie zdjecia nie ma bo troc juz 2 razy wygrala ze mna . Nie mam pomyslu na te rybe ciagle kotwice demoluje . Pierwszy raz walczylem okolo pol godz na kiju atc shikari 12 lbs i mialem ja metr od siebie . Chcialem slizgiem na kamienie rybe wyciagnac i nagle zaminela sie w plecionke i woblerem wystrzelil z pyska jak z armaty . Plakac sie chcialo ale coz ! 2 raz na talonie itm 20 lbs wziela kilka metrow od brzegu i od razu swieca ponad metr nad powierzchnie !! Talonik wygial sie jak rawka od roweru a wobler ponownie wystzrelil . Ten moment brania i wyskok to bylo cos niesamowitego . kotwice zdewastowane - nie bylo co odginac . Polamane groty . To taka krotka historia . Ale do 3 razy sztuka . Dopadne krolowa w koncu . Z checia zamieszcze fotki gdy wygram pojedynek . Pozdrawiam serdecznie Zbigniew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witam . Panowie zdjecia nie ma bo troc juz 2 razy wygrala ze mna . Nie mam pomyslu na te rybe ciagle kotwice demoluje . Pierwszy raz walczylem okolo pol godz na kiju atc shikari 12 lbs i mialem ja metr od siebie . Chcialem slizgiem na kamienie rybe wyciagnac i nagle zaminela sie w plecionke i woblerem wystrzelil z pyska jak z armaty . Plakac sie chcialo ale coz ! 2 raz na talonie itm 20 lbs wziela kilka metrow od brzegu i od razu swieca ponad metr nad powierzchnie !! Talonik wygial sie jak rawka od roweru a wobler ponownie wystzrelil . Ten moment brania i wyskok to bylo cos niesamowitego . kotwice zdewastowane - nie bylo co odginac . Polamane groty . To taka krotka historia . Ale do 3 razy sztuka . Dopadne krolowa w koncu . Z checia zamieszcze fotki gdy wygram pojedynek . Pozdrawiam serdecznie ZbigniewZbig to daje Ci do wiwatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A ja polamalem CTSa przy wyrzucie 8g woblera w dość nietypowum miejscu : Dodam ze to był jego drugi raz , za pierwszym razem zlamala sie szczytówka w trzech miejscach ... jak pech to pech - nic nie pomoze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Znam tylko jednego z wymiaru, 56 cm od złącza.między 3 a 4 przelotką. 3 tygodnie temu złamałem tego 754 ,tylko ze starej wersji z E-glasu .Aż poszedłem zmierzyć gdzie wyszło złamanie-dokładnie 56cm od złącza .Wytłumaczenie tego jest chyba tylko jedno-wada konstrukcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 A ja polamalem CTSa przy wyrzucie 8g woblera w dość nietypowum miejscu : Dodam ze to był jego drugi raz , za pierwszym razem zlamala sie szczytówka w trzech miejscach ... jak pech to pech - nic nie pomoze .Ooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) 3 tygodnie temu złamałem tego 754 ,tylko ze starej wersji z E-glasu .Aż poszedłem zmierzyć gdzie wyszło złamanie-dokładnie 56cm od złącza .Wytłumaczenie tego jest chyba tylko jedno-wada konstrukcyjna. Wojtek masz jeszcze złamasa? Jaka jest grubość ścianki w miejscu złamania, czy też te różnice są takie jak w tym "moim"? Edytowane 22 Października 2013 przez woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Powiem szczerze, że jeszcze tak cienkiej ścianki nie widziałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Powiem szczerze, że jeszcze tak cienkiej ścianki nie widziałem .I następny mit obalony - co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Też miałem przygodę z seekerem strzelił podczas wyznaczania grzbietu właśnie gdzieś ok 40cm od dołu szczytówki blank z nowej oliwkowej serii , jakoś też cieńko było z tą ścianką , nie wiem czemu bo SP 703 to mój faworyt pstragowy bynajmniej te stare blanki , sam mam jeszcze wędkę którą budowałem jako jedną z pierwszych jakieś 10 lat temu ,ale to była czarna stara seria, ta nowa oliwkowa wydaje mi sie ciut gorsza jakościowo niz te stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Choć nie wszędzie się z tym twierdzeniem zgadzam to wyszło znów na to, że stare jest cacy a nowe do .... każdy niech sobie dopowie brakującą sentencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 3 tygodnie temu złamałem tego 754 ,tylko ze starej wersji z E-glasu . ... no nie wiem Arek, no nie wiem.... swoją drogą to zabawne jak rozkręca się zbiorowa psychoza z powodu 2 złamanych blanków przyszedł mi do głowy pomysł na przyszłość w stylu Orsona Welles'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 ... no nie wiem Arek, no nie wiem.... swoją drogą to zabawne jak rozkręca się zbiorowa psychoza z powodu 2 złamanych blanków przyszedł mi do głowy pomysł na przyszłość w stylu Orsona Welles'a Trzeba było znaleźć kolejną ofiarę. Temat ząbkująco-stukającej Daiwy odszedł w niepamięć, a o nowej Stelli do d.... SW, poza kilkoma wyjątkami, nie ma kto ciągnąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Brawo TenPan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Maek połamał Megabassa Red Demon 40lb na Sandaczyku 60+.Kij nówka. Edytowane 23 Października 2013 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Już nigdy nie kupię Megabassa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mój e-glassowy 703 ma się świetnie, wiec może w przypływie tej psychozy ktoś by chciał sprzedac starego 703? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ja niegdyś złamałem ABU Conolon Graphite. Słaby był ... nie wytrzymał podnoszenia za szczytówkę . Nie kupujcie ABU Conolon Graphite ... mają słabe szczytówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Ja wczoraj w końcu testowałem swojego 703 "nowego" pod rybą i ma się świetnie. Kupowałem blank jakieś 3 miesiące temu. Dodam też że kolega ostatnio złamał mojemu tacie canadiana, a ostatnio on sam złamał sobie ATC. Edytowane 23 Października 2013 przez MateuszDDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Drogie "Bravo Girl",złamałem sobie paznokieć. Jestem zrozpaczona. Proszę Was pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Maek połamał Megabassa Red Demon 40lb na Sandaczyku 60+.Kij nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) "Drogie "Bravo Girl",złamałem sobie paznokieć. Jestem zrozpaczona. Proszę Was pomóżcie."Odpowiedź: Złam pozostałe ... będzie równo Edytowane 23 Października 2013 przez Fatso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi