Rheinangler Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Drodzy koledzy to gięcie w drugą stronę jest również ,- takie sobie... Ten forumowy "metronom" który tyka na maksymalnych wychyleniach poza tym iż mnoży posty niewiele po sobie pozostawia,- a nie znam nikogo kto by o sobie nie chciał powiedzieć, że pragmatyczny jest Friko,- a propos no nie wiem, no nie wiem ( to możemy o tym na priv,- jak masz ochotę...) Edytowane 23 Października 2013 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 .. ja zawsze mam ochotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 .. ja zawsze mam ochotę No wiesz tak oficjalnie :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Mój e-glassowy 703 ma się świetnie, wiec może w przypływie tej psychozy ktoś by chciał sprzedac starego 703?A to Tomku musisz poczekać aż się odpowiedni wątek pojawi, na razie wyprzedaż SP 754 rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Autora wątku proszę o zmianę nagłówka na : Seeker 754 SP zgon potröjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Klapa od bagaznika czy linka sie oplatala wokol szczytowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Autora wątku proszę o zmianę nagłówka na : Seeker 754 SP zgon potröjny Wojtek o czym ty piszesz Mozesz coś więcej powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mam nadzieję że nie zaliczył zgona na kolanie z powodu braku brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Panowie napiszę tak: ani klapa od bagażnika, ani linka o przelotki sie nie zaczepiła, ryba też dopisała...Złamał się i tyle jak wykałaczka i pod3jrzewam , że większość ogólnodostępnych wedek, seryjnych wytrzymała by to zdarzenie.Na początku winiłem siebie w 95%, ale jak autor wãtknapisał mi że jego wedka złamała sie na 56cm cm od dołu szczytówki , a w moim okazało się że złamanie DOKŁADNIE W TYM SAMYM MIEJSCU to uznaję to za wadę fabryczną , konstrukcyjnã tych blanków. W tym miejscu blank sie zatrzymuje i nastepuje przeciązenie materiału co konczy sie właśnie złamaniem. Nie ma mowy, ze względu na (średnicę dolnika i miejsca na łączeniu )żeby kij tam zapracował co ma także wpływ że blank mimo że szklak niestety nie pracuje po całości. Przynajmniej ten model.Ścianki w tym blanku BRAK, świadczã o tym zdjęcia - ogólnie byłem z tego modelu bardzo zadowolony, czucie brań, rozpiętość ciężaru wyrzutowego, balans , ale niestety ten blank NIE WYBACZA BŁĘDÓW i śmiem twierdzić , że złamie się wcześniej czy później. Friko teraz czas na Ciebie:) ( żartuję oczywiście, ale musisz sie obchodzić teraz z seekerem jak z przysłowiowym jajkiem, bo skorupka w nim cieniusieńka...) Ja osobiście już temu modelowi dziękuję i reanimacji czyt.cześci szczytowej zamawiać nie będę, nie mam czasu na rybach myśleć czy oby dobry kãt przy holu, czy wędka nie za bardzo w pionie, czy kij dobrze odłożony, czy już nastąpiły mikropęknięcie po holu dużej ryby czy jeszcze nie, czy teraz strzeli czy za chwilę... Stara seria może była bardziej dopracowana i z nieco innego materiału, może i inne modele są bardziej udane = na szczęście ja już się o tym nie przekonam... Zdjęcia wstawię pöźniej, pozdrawiam Edytowane 28 Października 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Popatrz Friko, jak się zbiorowa histeria rozprzestrzenia i wyraźnie sytuuje się w okolicach 56. centymetra Szkoda tego złego PR, bo firma jakby nie było z modelami niemal legendarnymi i chyba zasłużenie. A tu taki klopsik sobie zgotowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 I wszystkie blanki po upublicznieniu tegoż faktu chcą se pęknąć na 56-tym centymetrze. Tak więc uważajta na swój 56-ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Samospełniająca się przepowiednia! Efektem domina, za rok czas na pozostałe modele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Właśnie zmierzyłem z ciekawości swojego S754 - w okolicach 54 / 55 cm licząc od dolnego końca szczytówki wypada mi akurat przelotka co teoretycznie powinno wzmacniać ten fragment blanku ( największe obciążenia powstają jak wiadomo dokładnie w połowie odległości pomiędzy przelotkami). Zobaczymy ile pożyje, będę miał dodatkową adrenalinę zabierając go na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Skoro u Friko w tym miejscu jest przelotka i w gruncie rzeczy jest niby wzmocnienie to ciekawe jak w tych złamanych blankach rozłożony jest spacing???Czy te złamane są uzbrojone identycznie względem siebie , czy zgoła odmiennie (chodzi o rozłożenie poszczególnych przelotek względem siebie) Pozdr Karol. Edytowane 29 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 U mnie wyglãda to tak, przelotka w tym miejscu jednak nie pomogła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 słabo, u mnie przelotka (L6 lub L7 nie pamiętam dokładnie) wypadałaby nie powyżej a trochę poniżej tego punktu złamania jeśli to 56 cm od dołu no nic, trzeba będzie jakąś zapasową wędkę na łódkę zabierać na wszelki wypadek, na szczęście chrustu mi nie brakuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) słabo, u mnie przelotka (L6 lub L7 nie pamiętam dokładnie) wypadałaby nie powyżej a trochę poniżej tego punktu złamania jeśli to 56 cm od dołu no nic, trzeba będzie jakąś zapasową wędkę na łódkę zabierać na wszelki wypadek, na szczęście chrustu mi nie brakuje Poszukaj może jakie mikado w piwnicy . Edytowane 29 Października 2013 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie mam piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Poszujak może jakie mikado w piwnicy .Józek nie mierz wszystkich swoją PIWNICĄ ciekawe co tam się w niej kryje A więc jaka alternatywa dla Seekera 754 ??? Edytowane 29 Października 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Józek nie mierz wszystkich swoją PIWNICĄ ciekawe co tam się w niej kryje A więc jaka alternatywa dla Seekera 754 ???Karol w piwnicy trunki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To czas najwyższy Józefie cię odwiedzic i odkurzy ci te trunki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To czas najwyższy Józefie cię odwiedzic i odkurzy ci te trunki Mówisz .Po próbach tych trunków mogłaby dyńka nie wytrzymać :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Józek nie mierz wszystkich swoją PIWNICĄ ciekawe co tam się w niej kryje A więc jaka alternatywa dla Seekera 754 ??? Alternatywa dla Seekera jest jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Wojtek a coś o podobnych parametrach i pracy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 7' szklaczek MHXa w jednym kawałku (aczkolwiek nie znam,ale przy najbliższej okazji obejrzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi