klimakg Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Witam.Planuje zakup kijaszka pod szczupaczka i sandacza na łódeczkę, na tą chwilę moim głównym faworytem jest w/w kij przy c.w. do 21 g.Jeśli ktoś miał okazję wędkować tym kijaszkiem to proszę o opinie. Interesuje mnie jak kij zachowuje się pod obciążeniem, jaki jest jego rzeczywisty dolny i górny zakres wyrzutowy oraz to czy kij nie jest pałowaty.Z góry dzięki za odpowiedź Pozdruufffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) MJS71MF2 Ktoś może ma powyższy spinning? szukam czegoś co ogarnie fajnie przynęty typu guma,blacha,wobler z zakresu 7g- 18g realnie i komfortowo.Wiem że st.c. potrafia mieć zanizone ciężary wyrzutu więc dla tego pytam posiadaczy czy ten kij jest w stanie ogarnąć takie zakresy. Edytowane 30 Listopada 2018 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 (edytowane) Mam tego kija świeży nabytek,niestety jeszcze nie używany,ale znajomi kolesie którzy ciągną piękne sandały na jeziorze, polecili mi go z czystym sumieniem,jako tz uniwersał szczególnie,do gum ale też i wachadeł i wobków, odradzając jednoczesnie zakup jego ciężkiej wersji MHF bo to prawdziwy pancernik kupowany na zaporówki do kogutów 30g tak samo jest na filmie z CF.......tu jak się zachowuje pod obciążeniem....https://www.youtube.com/watch?v=5bgHvvov1Yo Edytowane 30 Listopada 2018 przez delux64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Poczekam aż Ty ogarniesz trochę tym kijem.Tak abym miał pewność że nie jest za mocny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry krokodylec1 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Po ponad 5ciu latach doczekal sie odpowiedzi! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Po ponad 5ciu latach doczekal sie odpowiedzi! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 MJS71MF2 Ktoś może ma powyższy spinning? szukam czegoś co ogarnie fajnie przynęty typu guma,blacha,wobler z zakresu 7g- 18g realnie i komfortowo.Wiem że st.c. potrafia mieć zanizone ciężary wyrzutu więc dla tego pytam posiadaczy czy ten kij jest w stanie ogarnąć takie zakresy.Dla mnie komfort kończy się na max 25 łącznej masy. Przy przynętach mocno pracujących jak jakieś SDRy będzie problem. Ja używam kija głównie do gum. Ale zdarza się trolling woblerami np Whacky 9-12 czy twitching woblerami do 10 cm. Kij pracuje głównie szczytem i nie tak głęboko jak np Premier.Czasami zabieram właśnie ten kij do rodziców i obskakuje okonie, klenie, pstrągi, sandacze i szczupaki ale muszą być to ryby 30+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Po ponad 5ciu latach doczekal sie odpowiedzi!Nieogar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 30 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2018 Po ponad 5ciu latach doczekal sie odpowiedzi!za kolejne 5 lat MB będzie z sc4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi