xeniowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Większość wędek przeznaczonych pod casting jest uzbrojona na tych samych blankach co spinningi. Natomiast jeśli słabo widzisz, to tylko okulista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Przecież ten sam blanc w spinie i caście ma zasadniczo inne akcje.Więc kolego wpadnij na jednego .???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Kiedyś jechałem z taksówkarzem który mówił , że na taksówce jeździ 25 lat a przy ruszaniu szarpał sprzęgłem.????Japońskie wędki w większośći nie są produkowane pod nasze ryby, inna charakterystyka.Według mnie pasują tylko do pstrąga i sandacza jeśli można tak to uogólnić.A jeszcze, nie porównuj wędki seryjnej do wędki z dobrej pracowni.Zobacz wędki z #bbcustomrods .Chyba , że wędka seryjna kosztyje od 2000 zł w górę.???? I nie mniej gdzieś tego co piszą koledzy z forum bo to forum koleżeńskie i chcemy żeby takie zostało.???? Pozdrawiam dziewczyny mnie wołają.???? Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Kayak Fishing Poland 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Dziewczyny ???? Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Stycznia 2018 przez Kayak Fishing Poland 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Arek, dziwie Ci się, że w takich okolicznościach przyrody w ogóle chce Ci się zaglądać na forum?! Edytowane 20 Stycznia 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Z seryjnych kijów mogę polecić DRAGONA CTX MicroSpecjal 213cm cw- 2/14gr. Kijek całkiem nieźle się ładuje, bardzo dobrze trzyma rybę, czuły i cięty. Kijek raczej na większe rzeki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Z seryjnych kijów mogę polecić DRAGONA CTX MicroSpecjal 213cm cw- 2/14gr. Kijek całkiem nieźle się ładuje, bardzo dobrze trzyma rybę, czuły i cięty. Kijek raczej na większe rzeki. Mam, nawet dwa. To są bardzo szybkie i cięte wędki i z tym się zgodzę, xfast jak się patrzy i dość sztywna praca pod niedużym obciążeniem. Mi osobiście bardziej pasuje np. td jak piszemy o smoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Normalnie jasnowidz noszę okulary Dla Ciebie blank do spinningu czy też castingu to ta sama wędka .I tu masz problem Mamy dla przykładu blank Fast i zbroimy go górą ,spiralą a może w Recoile jeżeli ci to coś mówi .Przy każdym zbrojeniu mamy inną charakterystykę blanku .I fachowcu od 30 lat i setkach przewalonych blanków , zagadka który będzie typowy Fast a inny Moderate Fast ?Większość wędek przeznaczonych pod casting jest uzbrojona na tych samych blankach co spinningi. Natomiast jeśli słabo widzisz, to tylko okulista Edytowane 20 Stycznia 2018 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Strzelę że spirala będzie moderate? Ale to tak na moją logikę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Niestety zbrojenie górą spowalnia blank z uwagi na wagę i rozmieszczenie przelotek . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Chłopska logiko fizyka zawiodła ale miło się czegoś nowego dowiedzieć. Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 (edytowane) Przeglądam oferty sklepów i stwierdzam jedno - casting UL to w Polsce jeszcze egzotyczna metoda... Chcąc kupić coś sensownego trzeba raczej kupować za granicą dlatego chyba warto rozważyć oferty pracowni. Edytowane 20 Stycznia 2018 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Megabass HYUGA 63-2UL-S (1.93cm/1-7g) Ktoś ma lub widział...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Megabass HYUGA 63-2UL-S (1.93cm/1-7g) Ktoś ma lub widział...? to akurat spinning? Hyuga 64l najlżejsza w cascie. Nie miałem ale nie sądzę że tego rodzaju kija szukasz. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 http://jpangler.com/index.php/megabass-hyuga-63-2ul-s.htmlTo nie casting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 http://jpangler.com/index.php/megabass-hyuga-63-2ul-s.htmlTo nie casting? Ciekawe ile by koszt sprowadzenia takiej wędki do Polski wyszedł na "gotowo" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 OFFLINE eniowy xForumowicz+Forumowicze135 postówLokalizacjaKońskieImię:TomekNapisano wczoraj, 20:54kezmo, on 19 Jan 2018 - 07:44, said:Z seryjnych patyków jest coś wartego polecenia...?Major Craft, Graphiteleader, Shimano, Varivas. Trzeba spróbować, w innym razie nie będziemy mieć rozeznania. Seryjna japońska wędka jest czasami lepsza pod względem użytkowym od wędki z pracowni, a przeważnie równie starannie wykonana.PozdrawiamTomekLittle Wing lubi to Lubię toCytujCytuj wieleZgłoś #198 OFFLINE rothenZaawansowany+Forumowicze577 postówLokalizacjaBłonie k/W-wyImię:TomaszNazwisko:NowakNapisano wczoraj, 22:25Seryjna japońska wędka to w większości Fast z faktu jakie łowią ryby .Komfortem wędek z pracowni jest to że indywidualnie dobieramy wędkę pod konkretną rybę czy też przynętę . I bez urazy ale piszesz pierdoły .xeniowy, on 19 Jan 2018 - 20:54, said:Major Craft, Graphiteleader, Shimano, Varivas. Trzeba spróbować, w innym razie nie będziemy mieć rozeznania. Seryjna japońska wędka jest czasami lepsza pod względem użytkowym od wędki z pracowni, a przeważnie równie starannie wykonana.PozdrawiamTomekUżytkownik rothen edytował ten post wczoraj, 22:27Kayak Fishing Poland lubi to Lubię toCytujJaponce maja większy wybór wędek Pstrągowych niż my w Europie . Rothrn i to Ty piszesz pierdoły a nie kolega powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Myślę że byłby podobny do zbudowania czegoś sensownego w pracowni. Parametry na papierze wyglądają fajnie, ciekawe jakie wrażenie po wzięciu do łapy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Z okazji urodzin, życzę Ci wymarzonego kijka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Błysnąłeś .Brawo Ty OFFLINE[/size] eniowy[/size] x[/size] Forumowicz +Forumowicze135 postówLokalizacjaKońskieImię:Tomek Napisano wczoraj, 20:54 kezmo, on 19 Jan 2018 - 07:44, said: Major Craft, Graphiteleader, Shimano, Varivas. Trzeba spróbować, w innym razie nie będziemy mieć rozeznania. Seryjna japońska wędka jest czasami lepsza pod względem użytkowym od wędki z pracowni, a przeważnie równie starannie wykonana.PozdrawiamTomek Little Wing lubi to Lubię toCytujCytuj wieleZgłoś #198 [/size]OFFLINE[/size] rothen[/size] Zaawansowany +Forumowicze577 postówLokalizacjaBłonie k/W-wyImię:TomaszNazwisko:Nowak Napisano wczoraj, 22:25Seryjna japońska wędka to w większości Fast z faktu jakie łowią ryby .Komfortem wędek z pracowni jest to że indywidualnie dobieramy wędkę pod konkretną rybę czy też przynętę . I bez urazy ale piszesz pierdoły .xeniowy, on 19 Jan 2018 - 20:54, said: Użytkownik rothen edytował ten post wczoraj, 22:27 Kayak Fishing Poland lubi to Lubię toCytuj Japonce maja większy wybór wędek Pstrągowych niż my w Europie . Rothrn i to Ty piszesz pierdoły a nie kolega powyżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rothen, mówią Ci coś kije opisane jako area albo Stream? Zobacz sobie ofertę Major Craft np serię Troutino baitcast a potem produkuj swoje mądrości. Szukając pstrągowego casta w rozsądnej cenie szedlbym właśnie w kierunku Troutino. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Mnie tylko martwi to że wszystkie wymienione kijaszki w poprzednich linkach od hyuga 62-2s począwszy to spiny co jest napisane jak wół. Jeżeli to oczywiście istotne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Rothen, mówią Ci coś kije opisane jako area albo Stream? Zobacz sobie ofertę Major Craft np serię Troutino baitcast a potem produkuj swoje mądrości. Szukając pstrągowego casta w rozsądnej cenie szedlbym właśnie w kierunku Troutino. Podrzuć jakieś linki bo mi google wyrzuca same spiny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 https://www.ebay.com/p/Tenryu-Rayz-Rz53ul-bc-Baitcasting-Rod-Light-Weight-Lure/1761446877?thm=1000. Mnie się widzą te patyczki choć pracę oglądałem tylko na you tube Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi