Myku1987 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Jak dla mnie nic nadzwyczajnego na tym filmie nie ma. Ale dla nowicjuszy jak najbardziej. Dobry film instruktażowy. Brawo dla twórcy,że poświęcił chwilę i zmotał film.A niedowiarkom i tak będą swoje pisać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Trzeba mieć ten "dryg":) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Jak dla mnie nic nadzwyczajnego na tym filmie nie ma. Ale dla nowicjuszy jak najbardziej. Dobry film instruktażowy. Brawo dla twórcy,że poświęcił chwilę i zmotał film.A niedowiarkom i tak będą swoje pisać Możesz rozwinąć swoją myśl o niedowiarkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Możesz rozwinąć swoją myśl o niedowiarkach.Ja bym raczej poprosił by nie tyle rozwinąć ale wytłumaczyć o co chodzi w tym zdaniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 (edytowane) Miejmy nadzieję, że nie chodzi o św. Tomasza? Edytowane 11 Marca 2018 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Ja bym raczej poprosił by nie tyle rozwinąć ale wytłumaczyć o co chodzi w tym zdaniu?Kilka stron wcześniej byłem negowany za swoją opinię możliwości połowu ciastem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Kilka stron wcześniej byłem negowany za swoją opinię możliwości połowu ciastem Na ciasto też się łowi, ale ani spinem, ani castem nie da rady. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Kto ci zabroni jigować albo jerkować ciastem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Nie róbcie jaj z literówki, Przemas ty też nieźle władasz ul i może napisał byś coś ciekawego. A tak poza tym wpadł byś na weekend. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 https://www.ebay.com/p/Tenryu-Rayz-Rz53ul-bc-Baitcasting-Rod-Light-Weight-Lure/1761446877?thm=1000. Mnie się widzą te patyczki choć pracę oglądałem tylko na you tube Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Moim zdaniem jest to jedna z lepszych wędek do twitchingu od 1,5g do 5g pełen komfort rzutowy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Ten Trawelek Megabasa jest taki,mniam ,mniam, na Bobrze spisał się na medal, razem zT3AIR 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Moim zdaniem jest to jedna z lepszych wędek do twitchingu IMG_6813.jpg od 1,5g do 5g pełen komfort rzutowy.Co to za Podbierak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2018 Co to za Podbierak? Brodin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Od jakiegoś czasu rozglądam się za jakimś patykiem pod kropki. Wędka koniecznie musi być krótka. Najchetniej poniżej 150cm.Budżet mam niestety ograniczony(jak na te specyficzne kijki) i jest to 600-650zl.Ma służyć mi przede wszystkim do twichingu 5-7cm wobkami.Na ten moment znalazłem dwie wędki:Daiwa Wise Stream 45ulb-3 i Major Craft TTS-B4102UL. Opinie na ich temat i inne propozycje miłe widziane. Edytowane 1 Lipca 2018 przez erqgth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Od jakiegoś czasu rozglądam się za jakimś patykiem pod kropki. Wędka koniecznie musi być krótka. Najchetniej poniżej 150cm.Budżet mam niestety ograniczony(jak na te specyficzne kijki) i jest to 600-650zl.Ma służyć mi przede wszystkim do twichingu 5-7cm wobkami.Na ten moment znalazłem dwie wędki:Daiwa Wise Stream 45ulb-3 i Major Craft TTS-B4102UL. Opinie na ich temat i inne propozycje miłe widziane.Ja używam chińczyka od Tsurinoya ale pewnie będzie za słaby bo opisany 2-6lb 1-6g 140cm cenowo chyba coś ok 100$.Z pstrągami do 40cm bo tylko z takimi miałem doczynienia na moim siurku radzi sobie bdb. Głównie uzywam obrotówki od @chulo 5,5g prowadzonej z prądem rzeki i daje rade lub swoich wobków w wadze 4,5g . Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Od jakiegoś czasu rozglądam się za jakimś patykiem pod kropki. Wędka koniecznie musi być krótka. Najchetniej poniżej 150cm.Budżet mam niestety ograniczony(jak na te specyficzne kijki) i jest to 600-650zl.Ma służyć mi przede wszystkim do twichingu 5-7cm wobkami.Na ten moment znalazłem dwie wędki:Daiwa Wise Stream 45ulb-3 i Major Craft TTS-B4102UL. Opinie na ich temat i inne propozycje miłe widziane.Mam crc 153cm 8lb idealny do twitchingu jest gdzieś w wątku fotka. Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Mam crc 153cm 8lb idealny do twitchingu jest gdzieś w wątku fotka. Wysłane z mojego G3121 przy użyciu TapatalkaA mógłbyś coś więcej napisać? Tj jakieś namiary na blank, cenę etc. bo niestety nic w internecie znaleźć nie mogę ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 A mógłbyś coś więcej napisać? Tj jakieś namiary na blank, cenę etc. bo niestety nic w internecie znaleźć nie mogę [emoji53].Crc601lf 2-11g blank jakieś 250 zł. Kawalec ma w swojej ofercie. Wysłane z mojego G3121 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekow Opublikowano 25 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 KONGER Streeto Cast 7200 = Obetter Xiaowei 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Niemal idealna podróbka, tylko kto z kogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 (edytowane) Nie zdziwił bym się jakby nazywały się w fabryce zupełnie inaczej. Przykład motoryzacyjny: wystarczy wklepać w googlowej grafice "Barton fx 125", "Toros ION 125", "Junak 123" i "Zipp VZ-2" i sobie porównać. Mam ostatniego, tylko, że w dowodzie rej. mam wpisane: "Tayo Lieshou". Edyta: a jaka może być różnica w cenie... Edytowane 31 Października 2018 przez Koincydencja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Obetter 58.- $, Konger 272.- zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 SiemanoNa casting łowiłem tylko grubo za szczupłym i wąsem , ale chciałbym w nowym sezonie spróbować łowić pstrągi na wobki castingiem Jestem zielony w tym temacie , Proszę jeśli to czytacie o wskazanie młynka i kijka myślę o cw do 20 g razem może zestaw kosztować 8 stów.z góry dziękuję pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 CześćMyślę że na forum zostało już napisane bardzo dużo na ten temat. Więc trochę chęci i sporo wiesz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Wiosną ponownie chcę (już dwukrotnie chciałem ) przymierzyć się do pstrągów, może bardziej "pstrążków" i mam dylemat który z zestawów wybrać. Rzeczka szerokości, w porywach do 3m, prąd średni, głębokość śmieszna. Mam do wyboru kijek made in Mekamil 182cm/1-4g/4lb+Brillance GH100 szpula 9,5g, o którym napisałem kilka słów http://jerkbait.pl/topic/143027-fishband-brilliance-gh100/page-3, czy raczej Pinnacle Vision T 182cm/7-21g+Tatula CT 100HSL łożyska ceramiczne, szpula 5,6g, o którym napisałem kilka słów http://jerkbait.pl/topic/149585-eksperyment/, a może wręcz "Mekamil"+Tatula, albo Pinnacle+Brillance?Proszę się nie śmiać, ale z pstrągami, dotychczas miałem do czynienia "w śmietanie" oraz na obrazkach i jednego przypadkowo złowionego pod koniec XX wieku.Co wybralibyście? Podpowiedzcie pstrągowemu nowicjuszowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi