Xiaou Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) A gdzie biblia Baitfinesse? https://youtu.be/WplRXwskwpU Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Stycznia 2018 przez Xiaou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 (edytowane) Jeszcze brakuje guru o blond włosach Edytowane 17 Stycznia 2018 przez dreadknight 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Saito Kun! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) a może nowy mutlik od konger-a ? Przeglądając dzisiaj katalog trafiłem na nowy młynek do lekkich przynęt Edytowane 18 Stycznia 2018 przez Przemek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Co z tego będzie ... nie wiem. Ale mam nadzieję, że kolejny krok w propagowaniu castingu w Polsce został zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ja bym chciał paladin fire wizzard cast od kongera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizzler Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Co z tego będzie ... nie wiem. Ale mam nadzieję, że kolejny krok w propagowaniu castingu w Polsce został zrobiony.zobaczymy jaka będzie cena tego cuda. Na razie info jest tylko w katalogu, google nic o niem nie słyszało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Saito Kun! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Że what ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ten blond guru z enjoy fishing ma na imię Saito Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ja bym chciał paladin fire wizzard cast od kongera Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W tych piniędzach to dokładasz parę złotych i masz patyk z pracowni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Mam patyk z pracowni i to nie pierwszy i nie jest o niebo lepszy od niektórych seryjniaków. Z pracowni to nie znaczy ponad wszystkim. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Ten blond guru z enjoy fishing ma na imię Saito Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tego nie wiedziałem, a dżapańskiego nie znam, ale gościu wymiata Jest tu gdzieś zajefajny film jak macha sprzętem troszkę starszym chyba szklakiem, ale chwilowo nie mogę namierzyć Edytowane 18 Stycznia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Mam patyk z pracowni i to nie pierwszy i nie jest o niebo lepszy od niektórych seryjniaków. Z pracowni to nie znaczy ponad wszystkim. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie napisałem, że będzie o niebo lepszy, ale lepszy chyba będzie Co z seryjniaków na lekko poleciłbyś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 (edytowane) Lubię major crafty. Ale ilu ludzi tyle gustów i wymagań. Sam używam customowego St. Croix 2-6lb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 18 Stycznia 2018 przez Xiaou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Z seryjnych patyków jest coś wartego polecenia...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) https://www.ebay.com/p/Daiwa-Silver-Creek-AGS-52l-b-52-Casting-Rod-Light-Action-Special/594933070https://m.pecheur.com/en/gb/buy-casting-rod-major-craft-finetail-bait-136564.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 19 Stycznia 2018 przez Xiaou Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 https://www.ebay.com/p/Daiwa-Silver-Creek-AGS-52l-b-52-Casting-Rod-Light-Action-Special/594933070 Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkA coś tak do max. 500 zl. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Teton!https://pl.aliexpress.com/item/1-98-meters-l-soft-ultra-light-carbon-horses-mouth-lure-rod-straight-shank-set-high/32346360215.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 https://m.ebay.com/itm/Major-Craft-Finetail-Stream-BAIT-Model-FTS-B4102UL-Spinning-Rod-New/263387118574?epid=1641459638&hash=item3d53187bee:g:rCkAAOSwY~laMiRC. Finetail można poszukać poniżej 200$ zdarza się Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Teton jest oczywiście super w swoim budżecie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Tak w temacie Kuying,ciekawe parametry ma ten multik akurat ladnieby z kijkiem wyglądał. http://s.aliexpress.com/beEzeUzq?fromSns=Copy Całość z nawinięta linka wyszła by ok 270g. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Stycznia 2018 przez pikeft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Z seryjnych patyków jest coś wartego polecenia...?Major Craft, Graphiteleader, Shimano, Varivas. Trzeba spróbować, w innym razie nie będziemy mieć rozeznania. Seryjna japońska wędka jest czasami lepsza pod względem użytkowym od wędki z pracowni, a przeważnie równie starannie wykonana.PozdrawiamTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) Seryjna japońska wędka to w większości Fast z faktu jakie łowią ryby .Komfortem wędek z pracowni jest to że indywidualnie dobieramy wędkę pod konkretną rybę czy też przynętę . I bez urazy ale piszesz pierdoły .Major Craft, Graphiteleader, Shimano, Varivas. Trzeba spróbować, w innym razie nie będziemy mieć rozeznania. Seryjna japońska wędka jest czasami lepsza pod względem użytkowym od wędki z pracowni, a przeważnie równie starannie wykonana.PozdrawiamTomek Edytowane 19 Stycznia 2018 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Pracownia pracowni nierówna. Nie każdy budowniczy łowi każdą metodą i wszystkie gatunki ryb by dobrze doradzić. Wędek z pracowni miałem kilkanaście (mam też aktualnie), nie wszystkie z nich spełniły moje oczekiwania (ostatnio jedną z nich oddałem w zamian za przezbrojenie seryjnej). Paradoksalnie kilka wędek fabrycznych stanęło na wysokości zadania. To czy seryjna japońska wędka to fast to co to ma do rzeczy ??? Przecież nie poruszam tematu akcji blanków, jedynie przeznaczenia i wykonania.Natomiast Twoje stwierdzenie o tym że pisze pierdoły mam po prostu gdzieś, bo przez ponad 30 lat przez moje ręce przewinęło się pewnie ze 100 różnych blanków. Ale Ty wiesz lepiej...PozdrawiamTomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 19 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 (edytowane) 30 lat praktyki i setka blanków ale ile w castingu ?Bo słabo to widzę czytając twoje posty w tych tematach . Edytowane 19 Stycznia 2018 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi