Andan Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Przestawię swoje przynęty: Mikro jigi - długość około 4 cm: Edytowane 28 Lipca 2015 przez Andan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszM Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ładne i POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ładne i POWODZENIA Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ładne ładne i co najważniejsze bardzo łowne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ładne ładne i co najważniejsze bardzo łowne Dzięki Maniek66, pamiętam o Twoich mikrusach. Przypomnij się jak już będziesz je potrzebował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Teraz raczej już nie , ale na wiosnę/lato napewno się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) Pewnie, wiadoma sprawa. Przy okazji wypadu na kleksy Dorzucę jeszcze kilka fotek ostatnich jigów: Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Dzisiaj dotarła przesyłka - jigi rewelacja, na żywo prezentują się dużo dużo lepiej niż na fotkach. Pewnie niebawem zgłoszę się ponownie Dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzięki malcz, połamania życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 No i to mi się podoba Dawaj Adi więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dzięki Igor, przy najbliższej okazji coś pstryknę i wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Igor przedstawiam Ci Twoje cacka uzbrojone w mój dopalcz ,.. jest moc Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Tandemowe, podobno w grupie raźniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) Jest urlop, a wraz z nim trochę więcej czasu na dłubaninę. Na pierwszy plan idą koguty: Jakiś jig pod szczupaka też się znajdzie : Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ostatnie opady trochę złamały klarowność wody i musiałem sięgnąć po akcentujące kolory. Dla odmiany głowacz. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ostatnie opady trochę złamały klarowność wody i musiałem sięgnąć po akcentujące kolory. Dla odmiany głowacz.Głowacze.jpg Fajne Glowki sam robisz czy gdzies kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki. Główki kupuje. Inny set: Edytowane 28 Czerwca 2015 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) W międzyczasie osadziłem kilka mikrusów na haku Onwer i kilka większy jigów pod sandacza. Długość około 10 cm. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Jigów ciąg dalszy... głównie 12 i 15 gram. Edytowane 1 Lipca 2015 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Piękne, mi by było żal nimi łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Piękne, mi by było żal nimi łowić Dzięki, z czasem się przełamiesz i nauczysz je pływać Kogut w tzw. wersji "na bogato". Na zdjęciu główka 40 gram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Faktycznie, na bogato Pracochłonna i "materiałożerna" ( ) konstrukcja. Smakowite, starannie wykończone konstrukcje. Widać, że na materiałach nie oszczędzasz. Cieszę się, że coraz więcej jest wątków "krętaczy" na naprawdę wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Dziekuje kolego i ciesze sie ze Nasze wabie są doceniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) Przez ostatnie dwa sezony dopieszczałem temat mikrusów i nimf pod kątem połowu na casta. Wszystko za sprawą lipieni na, które się uparłem. Najlżej jak schodzę z gramaturą to 0,7 grama. Oto jedne z przeciążonych klasycznych nimf. Efekty czasami są zadziwiające, a coraz częściej się skłaniam do pożegnalnego kiss na dowiedzenia zestawu muchowemu. Edytowane 10 Lipca 2015 przez Andan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Wczoraj wieczorkiem mając wolną chwilę skoczyłem na tzw.: "siurek za miedzą" . Jelce ładnie tam podrosły, a że klenie są to już dla mnie miła niespodzianka. Edytowane 11 Lipca 2015 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi