Andan Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Super, bardzo się cieszę czytając takie wpisy i jest mi miło że stawiasz pierwsze kroki z mikrusami ode mnie . Witam w świecie mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Cały czas się zastanawiam, jak Ci to może latać z casta? Pomijając kwestie finansowe (multik i lepszy kijek) i kwestię przyjemności operowania takim zestawem (wiem coś o tym) czy istnieją przesłanki na korzyść używania zestawu castingowego nad stałoszpulowcem? Czy nie jest to trochę udowadnianie, że tak lekko można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Oho-ho to wykopałeś temat Macieju . Mam nadzieje, że wątek przez to nie zboczy w techniczną przesłankę. Czy to jest udowadnianie, że tak lekko można - moja odpowiedz jest prosta - nie. Wręcz przeciwnie, staram się to maskować z xul gdyż temat jest prowokujący i kontrowersyjny. Przede wszystkim nie dojrzał jeszcze do tego poziomu, jak sam casting w pojęciu ogólnym, aby był tolerowany. Poza tym co ja mam Ci napisać, tak naprawdę nie wiem, nie chcę wywołać debaty, może to, że cieniutkie linki o mocnym uciągu, postęp techniczny, super lekkie konstrukcje kołowrotków, technologia wykonywania blanków, dają nam takie możliwości, a ja tylko z nich korzystam . Czy istnieją przesłanki na korzyść używania zestawu castingowego nad stałoszpulowcem - jak wszędzie są plusy i minusy czasami przeważające na jedną lub drugą stronę mocy . Tutaj na forum już był ten temat nieraz poruszany. Jeśli chodzi o moją osobę, to tak długo poławiam zestawem castingowym, że nawet nie myślę o zestawie ze stałą szpulą, nie czuje takiej potrzeby. A jak to może latać - czasami sam się nad tym zastanawiam hehe . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mikro świat dla Pawła i Roberta w gramaturze 0,9 grama, 0,85 grama i 0,7 grama 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Hej z czego robisz ogonki do plemników zaintrygowało mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Wiosnaaa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Piękna ta wiosna - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dzisiaj wodowałem środek pływający z przytupem. Wodę otworzyła imitacja białego robaka, pleminkowaty i jig glajcho podobny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pod mostem widzę łowiłeś.Już tuptam w oczekiwaniu na niedzielę ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 O, krapiszcza(?). Braly z dna? Opad czy jak? Bo wiem ze sa u mnie ale narazie trafil mi sie tylko jeden... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) Certy panie certy, nie krąpiszcza ???? Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez welpa1809 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Pod mostem widzę łowiłeś.Już tuptam w oczekiwaniu na niedzielę .Wiedziałem, że go poznasz - ja też O, krapiszcza(?). Braly z dna? Opad czy jak? Bo wiem ze sa u mnie ale narazie trafil mi sie tylko jeden... Krąpiszcza zazwyczaj biorą mi przy dnie lub tuż nad nim, zdażają się też brania w toni lecz zazwyczaj przeważają te pierwsze. Staraj się topić mikrusa aż do dna, potem lekko unieś i odczekaj chwilę są charakterystyczne mocne szarpnięcia. Krąp jak zaczyna żerować jest bardzo uparty i często podskubuje. Certy biorą tylko przy dnie i bardzo silnie atakują w mikrusy i mikro jigi, nie ma szans przegapić brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Przekrojowy set dla Adama:- majówkowy szczupak 5 i 7 gram- pijawki 1 gram- jigi 2,5 grama- mikrusy 1 gram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Jestem w szoku.... super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Piękne ptaszki robisz Adrian...Testy już wkrótce Obiecuję podzielić się wynikami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dzięki, miło oglądać fotki nie ze swojej ręki . Złapałeś ładny kadr . Czekam na info .Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Małe co nieco dla Sebek7575: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Mój secik odebrany ???? ,jak zwykle perfekcyjnie wykonane przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Dzięki Paweł. Pływaki do czeburaszki dla Jerry M: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Coś do mojego pudełeczka. Nimfa Pheasant Tail 0,8 grama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Secik dla Mariusza:- gramowe mikrusy - czeburaszkowe szaleństwo i pływaki - mikro jigi - plemnikowate i parkinsony: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Adi pokaż mój secik, ciekawość mnie zżera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Pierwsza część Twojego set'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 ... i mam uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi