Andan Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Gangreny mi w głowie, a przecież już są 2 - wu gramowe jigi typu plemnikowate w wersji muchowej, czyli na główce wolframowej. Teraz twiching toniowy i jigowanie będą jeszcze szybsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Pudełko z mikroświatem dla Kamila do zabawy z ultra lekkim spinningiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Secik dla Grzegorza już gotowy:Okoń: 3,5; 5 i 7 gramSandacz: 12; 15 i 17 gramSzczupak: 5; 7 i 9 gram Połamania 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Secik dla Pawła w szerokim zakresie gramatur: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Zestaw na okonie:- squirmy worms, znane tez jako parkinsony- jigi typu plemnikowate - 1,5 grama- jigi typu gangrena - 3,5 grama- jigi na główce 5 gram- jigi na główce 7 gram 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Elegancki zestaw !! Czekam na niego z niecierpliwością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Starałem się jak tylko mogłem . Niech służy dobrze !!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marckus Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Dzięki Adrianie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Proszę bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Jig gangrena na 2,5 gramowej główce - wstawka do wątku "zdjęcie tygodnia". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Jigi do pudełka Aleksandra na główce 7,5 grama. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 No i stało się. Dzisiaj mikro świat przez chwilę był wielki . Lipień złapany na nimfę zawiązaną na mikro jigu o gramaturze 0,75 grama . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Urlopowy zestaw dla Rafała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Kleksina z siurka przechytrzona na mikrusa z zdjęcia niżej (0,85 grama). 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Zestaw jigów sandaczowych dla Marka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Wczoraj spadła z imadła porcja Red Taga w "mojej" wersji. Mikrus dociążony do 0,90 gram z przeznaczeniem do ultralekkiego spinningu .Sprzętowo patyk 8lb z wyrzutem do 8 gram, linka główna plecionka z grubością według uznania zakończona 3 metrowym odcinkiem fluoro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiejszy wypad na ryby był krótki, ale za to owocny. W wodzie pracowały głównie mikro jigi i jigi do 2 gram. Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Weekend, weekendziunio rozpoczęty zabawą z mirko światem. Chodziły przynęty od 0,75 grama do 1,5 grama. Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Ten jelczyk chyba większy od lipka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak teraz patrze że mogłem sobie darować tego lipaska. Mówisz - i masz Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Mój PB jelczyka na spin - 32cm, też kombinacja z małą gumką, tylko ohydna w wykonaniu w porównaniu do twoich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Gratulacje, piękny PB. Swój mam o 4 cm niższy. Ten dzisiejszy złapałem na brązkę dociążoną do 0,70 grama. Na tym siurku ten rozmiar rewelacyjnie chodzi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Mówisz - i masz Dzięki śliczne Tymczasem dla Wojtka mam taki secik: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Adrian, z czego wycinasz ogony gumowe do tych jigów z powyższych fotek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Adrian, z czego wycinasz ogony gumowe do tych jigów z powyższych fotek ? Wysłałem info na priv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi