Andan Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ostatnio miałem randez vous z tą Panią. Przysiadła na 5 gramowego jiga . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Adrian na grzybach ją spotkałeś czy co?Piękna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Hehe, grzyby wypaliło słonce więc mogłem się w końcu skupić na rybach Ps. Dzięki za piękne oklaski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Adrian, mocno wsparłeś konkurs "Opis miesiąca". W imieniu redakcji portalu, oraz pierwszego laureata, bardzo dziękuję! http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/#entry1974865 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Proszę bardzo. Ciesze się, że mogłem uczestnicz w konkursie w taki sposób. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Secik dla Darka - 10, 12 i 15 gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Kolejny już prezent od Adriana. Tym razem są to super fajne jigi "plemniki" Jeszcze raz wielkie dzięki!http://jerkbait.pl/topic/77650-konkurs-w-wie%C5%9Bciach-znad-wody-opis-miesi%C4%85ca/?p=1975558 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Cała przyjemność po mojej stronie . Tymczasem tuż tuż weekend i secik dla Marka.Sandacz na ciężko w zakresie od 20 do 30 gram. Okoń na główce 5 i 7 gram. Edytowane 16 Września 2016 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Secik z mikro jigami typu parkinson dla Sławka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Secik dla Huberta w pierwszej odsłonie jigi na sandacze, kolejno główki: 17, 15, 12 i 10 gram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Jest chwila więc uzupełnię set dla Huberta. Wczoraj wieczorem z imadła spadły jigi na okonia z zakresu od 5 do 12 gram pod kątem połowu na jeziorze oraz jigi typu plemnikowate do 3 gram. - główki od 5 gram do 12 gram - główki do 3 gram Edytowane 21 Września 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Okoń z wczorajszego wypadu nad wodę: Okoń usiadł na jiga z 10 gramową główką prowadzonego metodą wskazaną poniżej na 4,5 metrowej wodzie. Edytowane 23 Września 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jak modelka się przyłożył do tej fotki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Hehe, jak tak dalej pójdzie to będzie wytrenowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Dzisiaj dostałem info od Sławka, że fajnie połowił na mikro przynęty, które są w tym poście (klik). Oprócz jelcy i okoni brały także klenie. Gratulacje: Edytowane 24 Września 2016 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Buduje secik dla Roberta. Na pierwszy plan trafiają jigi typu parkinson i san juan... wkrótce plemnikowate. Edytowane 24 Września 2016 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 (edytowane) Buduje secik dla Roberta. Na drugi plan trafiają jigi typu plemnikowate... Edytowane 27 Września 2016 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Dla Marcina trio na lipienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Uzupełnienie zestawu dla Marcina w jigi sandaczowe: Secik dla Roberta doczekał się finalnego zestawienia. Jigi typu plemnikowate oraz gangreny na główkach 2,5 i 3,5 grama. Na prośbę Waldka zrobiłem muchy, na które poławia Guzu. Połamania Waldziu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Dziękuję Ci. Jeszcze tylko, wdrożyć instrukcję od Daniela i........ Oby pstrągi doceniły te starania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Proszę bardzo Waldek . Weekend zacząłem krókim skokiem nad wodę. Współpracowały okonie, niestety poniżej regulaminowego minimum. Jedyna kleksina złapana na jiga prowadzonego identycznie jak obrotówkę z poszarpywaniem do momentu wpadnięcia przynęty w główny ciąg rzeki. Następnie jiga pozostawiłem w naturalnej prezentacji w głównym nurcie cieku. Gdy już zaczął schodzić pod nasz brzeg w warstwę spokojnej wody wznowiłem poszarpywanie. Częstotliwość szarpania, skoków i ich powtarzalność według uznania. Ja stosowałem krótkie akcentujące. Ważne jest aby tak dobrać główkę przynęty w stosunku do nurtu, aby nie tonęła zbyt szybko tylko pozwoliła na swobodne unoszenie przynęty przez prąd rzeki. Osiągamy w ten sposób naturalną prezentację Ten sam sposób można powtórzyć bez szarpania, skoków, twichingu czyli pasywnie i też jest skuteczny. Obrazek może pomóc lecz nie przerzucamy balonu Dzisiaj w planach lipienie Edytowane 1 Października 2016 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Dla Artura zrobiłem secik pod czeburaszkę:Dla Mateusza zestaw trzech jigów na sandacza, główki: 15, 17, 20 gram. Edytowane 1 Października 2016 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Secik dla Piotrka na okonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 jest moc dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi