Andan Opublikowano 3 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Secik dla Tomka - profil okoń i sandacz. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Czuję się jak małe dziecko wiedzące jakie prezenty czekają pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ciesze się Tomku że secik wywołał u Ciebie pozytywne emocje . Dobrze, że wspomniałeś o świetach. Trzeba bedzie pomyśleć nad zestawami światecznymi dla chłopaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Nie wyobrażam sobie aby mógł wywołać inne od pozytywnych. Zestawy świąteczne ? Planujesz wystąpić w roli Mikołaja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 o to kiedy wysłać list z życzeniami :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Z planami to różnie bywa ale jakiś pomysł mi świta w makówce Z listami to sami będziecie wiedzieć kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Weekend udało mi się spędzić w rodzinnych stronach . W sobotę miałem wolny poranek i dwie godziny spędziłem nad wodą . W niedzielę wyskrobałem trochę mniej czasu i odwiedziłem jeden z siurków (klik). W wodzie chodziły głównie mikro jigi na główkach wolframowych w mojej ulubionej gramaturze od 0,7 do 0,9 grama. Edytowane 9 Października 2016 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Projekt szczupak dla Cezarego - dwa razy duży jig na główkach 7 i 10 gram oraz dwa razy mały jig na główkach 5 i 7 gram. Jego ulubione warianty kolorystyczne: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Secik dla Witka. Jigi na główkach od 15 gram do 30 gram na smoki z Czorsztyna Edytowane 13 Października 2016 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Secik dla Tomka z zakresu od 08 do 12 gram. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbio Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Wykonanie pierwsza klasa, w weekend testy. Pozdrawiam i dziękuję za bonusa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Dzięki, proszę bardzo . Pozdrowionka. Tym czasem zapowiada się długi weekend i to w doborowym towarzystwie kolegów po kiju. Jeszcze przed ich przyjazdem postawiłem sprawdzić czy sprzęt jest dobrze nasmarowany . Bohaterem była nimfa postawiona na micro jigu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) Adrian czy micro jigi lipaskowe wiążesz bezpośrednio do nylonu czy masz może jakieś mini małe sprawdzone agrafki ? Edytowane 20 Października 2016 przez m a t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Używam największych agrafek w rozmiarze #22 i tylko w kolorze czarny mat. Gdy ryby chimeryzują warto przywiązać bezpośrednio. Ja jednak jestem zbyt leniwy i używam agrafek.Lipień jest chimeryczną rybą. Zdarzają się okresy stagnacji gdzie jest go bardzo ciężko przechytrzyć, a i są takie gdzie bierze tak zaciekle ze da się złapać dwa razy na jednym wypadzie. Mowa tutaj o jednym egzemplarzu. Lipas to taki rzeczny profesorek. Godny przecinik podczas wypadów wędkarskich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Szwagier w Puławach to blisko ma do Jan-Tex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Adrian a ja mam pytanie z innej beczki, widzę zestaw cast na fotach. Ogarniasz tym jigi tak lekkie jak 0.7g 1g czy 1.5g ? Możesz napisać coś więcej o sprzęcie którego używasz? Już któryś sezon za mną chodzi lekki zestaw castingowy ale zawsze wygrywa stała szpula bo bardzo często używam bardzo lekkich wabiów a tu prosze u Ciebie widzę cast i opis jigów 0.7-0.9g szok Jak daleko leci z Twojego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nigdy nie mierzyłem odległości. Chodząc z kumplami którzy mają tradycyjny zestaw spinningowy osiągam identyczne rezultaty. Zestaw castingowy jest zrobiony typowo pode mnie. Patyk to blank phenixa mono 8lb do 10 gram. Z multika to tylko pozostała obudowa. Młynek jest tuningowany i najważniejszy element w nim to lekka tuningowa szpula k.t.f . Pozostałe kwestie użytkowe są dostosowane pode mnie. Sprzęt musisz zbudować pod siebie . To jest cała tajemnica. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nigdy nie mierzyłem odległości. Chodząc z kumplami którzy mają tradycyjny zestaw spinningowy osiągam identyczne rezultaty. Zestaw castingowy jest zrobiony typowo pode mnie. Patyk to blank phenixa mono 8lb do 10 gram. Z multika to tylko pozostała obudowa. Młynek jest tuningowany i najważniejszy element w nim to lekka tuningowa szpula k.t.f . Pozostałe kwestie użytkowe są dostosowane pode mnie. Sprzęt musisz zbudować pod siebie . To jest cała tajemnica.Dopowiem.Bywało, że na kropaskach, przegrywałem (zasięgiem), z zestawem castingowym. Nie pomogła Stella i BR. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) W weekend współpracowały głównie okonie. Dzięki chłopaki za odwiedziny. Weekend bomba . Oby takich więcej . Edytowane 24 Października 2016 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Weekend nadzwyczaj udany ,trzeba będzie powtórzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ten jeden delikwent z ostatniego zdjęcia to chyba miał jakieś kłopoty z nogami a tu proszę...stoi jak Dąb z okazem Kaszpirowski,a??ps.Gratki chłopaki i zazdraszczam pięknych Okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Maniek koledzy przyjechali to trzeba było zęby zacisnąć i do boju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Paweł zawsze ma jakiegoś asa w rękawie . Rehabilitacja trwa - ciała i duszy trzeba się wyrobić do sezonu pstrągowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Dzięki Adrian, dzięki Paweł za ładne wystawki za gościnę i za wspólny week.Życzę sobie więcej takich. Jednym słowem wymiatacie! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 (edytowane) Cała przyjemność po Naszej stronie Ps, Tomek ryby w kropki czekają Edytowane 25 Października 2016 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi