Andan Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Buduje secik przynęt dla Pawła na sandacze. Główki w przedziale od 20 do 25 gram. Pierwsza część: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Cała przyjemność po Naszej stronie Ps, Tomek ryby w kropki czekają Ja czekam na następne dyskusje sprzętowe , opowiadanie dowcipów ,historyjek z życia a ryby to tylko dodatek. Miły dodatek który akurat chciał współpracować ???? . Do następnego razu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Ja już nie mogę się doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 26 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Kropki wymagają techniki a moja jest na razie jeziorowa na dst+ (tak sądzę).Paweł dla Ciebie przygotuje nowy set dowcipów z cyklu "śmiać się czy płakać?" Pewnie będzie też kilka nowych patyków więc bankowo gadać i bujać będzie o czym i czym Oj wpadłbym jeszcze na przyszły week Tymczasem podłączę kroplówkę z kawą bo ledwo patrze na oczy. Jakaś infekcja mnie tuli.Do następnego Chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Pierwsza część zestawu przynęt dla Bartka: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Druga cześć zestawu dla Pawła - sandacz na główkach od 20 do 30 gram. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Soczyste kolorki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 W weekend współpracowały głównie okonie. Dzięki chłopaki za odwiedziny. Weekend bomba . Oby takich więcej . Andan handmade - okoń 00.jpgAndan handmade - okoń 01.jpgAndan handmade - okoń 02.jpgAndan handmade - okoń 03.jpgAndan handmade - okoń 04.jpgNa dlugim jeziolku biły na jelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Uzupełnienie zestawu dla Bartka. Główki do 10 gram. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Secik dla Seby - parkinsony 1,8 grama oraz jigi plemnikowate na główkach 3,5 grama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Ostatnio powstał taki secik dla Tomka. Jigi na sandacza i dużego okonia z zakresu od 14 do 25 gram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 świetne zwłaszcza 2 zdjecie, natura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dzięki Michał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Wszystkie jigi Adrian wyglądają bosko i naprawdę są ozdobą sklepu stojąc nawet na półce .Urzekł mnie pomarańcz z żółtą i zieloną kryzą z setu dla Tomka i czarny z fioletem z setu dla Pawła.Cholera nie mam takich Edytowane 3 Listopada 2016 przez sucks_one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dzięki. Świetnie, ciesze się z dobrych wieści. Co do upatrzonych modeli to trzeba bedzię Ci je machnąć . Pomieszam palcami jeszcze w kolorach główek i zrobie coś specjalnie dla Ciebie. Jak się zdecydujesz napisz na priva Twoje ulubione gramatury. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Zestaw much pod czeburaszkę dla mnie - długość 10 cm Edytowane 3 Listopada 2016 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Weekendowo tym razem lipieniowo w jesiennej aurze . Rybki gryzły w nimfy postawione na mikro jigu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Zestaw przynęt dla Bartka. Głównie główka 2,5 grama w miksie parkinsony, san juan i plemnikowate. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Taki secik przynęt trafi do jednego z wędkarzy jako prezent, także więcej szczegółów nie mogę zdradzić Edytowane 12 Listopada 2016 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Bardzo fajna przynęta! Ulubieniec tęczaków z komercyjnego zbiornika, czerwonemu po 2 godzinach łowienia urwały ogon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Miks przynęt pod okonie na główkach 4 i 6 gram. Plus rodzynek na 18 gramowej główce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Może i ja się zalapie na taki prezet ;-) Edytowane 15 Listopada 2016 przez pit1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Może i tak być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Rozumiem że dżigi na pasiaki są razy w dwóch gramaturach ? Duży Dżig jest mega acz chodziło mi o takie coś jak na zdjęciu z tym że zamiast czarnego ogona fiolet jak jeżynki a jeżyk czarny natomiast pod ogonkiem napuszona marchew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi