Skocz do zawartości

Dłubanina od Andana czyli tzw "handmade".

Andan

Rekomendowane odpowiedzi

Cała przyjemność po Naszej stronie  :good:

Ps, Tomek ryby w kropki czekają ;)

Ja czekam na następne dyskusje sprzętowe , opowiadanie dowcipów ,historyjek z życia a ryby to tylko dodatek. Miły dodatek który akurat chciał współpracować ???? . Do następnego razu.
  • Like 1

Kropki wymagają techniki a moja jest na razie jeziorowa na dst+ (tak sądzę).

Paweł dla Ciebie przygotuje nowy set dowcipów z cyklu "śmiać się czy płakać?" :)

Pewnie będzie też kilka nowych patyków więc bankowo gadać i bujać będzie o czym i czym :)

Oj wpadłbym jeszcze na przyszły week :P

Tymczasem  podłączę kroplówkę z kawą bo ledwo patrze na oczy. Jakaś infekcja mnie tuli.

Do następnego Chłopaki! 

W weekend współpracowały głównie okonie. Dzięki chłopaki za odwiedziny. Weekend bomba :). Oby takich więcej :).

attachicon.gifAndan handmade - okoń 00.jpgattachicon.gifAndan handmade - okoń 01.jpgattachicon.gifAndan handmade - okoń 02.jpg

attachicon.gifAndan handmade - okoń 03.jpgattachicon.gifAndan handmade - okoń 04.jpg

Na dlugim jeziolku biły na jelki :P

Wszystkie jigi Adrian wyglądają bosko i naprawdę są ozdobą sklepu stojąc nawet na półce .

Urzekł mnie pomarańcz z żółtą i zieloną kryzą z setu dla Tomka i czarny z fioletem z setu dla Pawła.

Cholera nie mam takich :)

Edytowane przez sucks_one

Rozumiem że dżigi na pasiaki są razy w dwóch gramaturach ? Duży Dżig jest mega acz chodziło mi o takie coś jak na zdjęciu z tym że zamiast czarnego ogona fiolet jak jeżynki a jeżyk czarny natomiast pod ogonkiem napuszona marchew :)

post-49430-0-65262400-1479231976_thumb.jpg