Andan Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Rozumiem że dżigi na pasiaki są razy w dwóch gramaturach ? 3 razy główka 6 gram plus jeden na 4 gramowej.3 razy główka 4 gramy. Duży Dżig jest mega acz chodziło mi o takie coś jak na zdjęciu z tym że zamiast czarnego ogona fiolet jak jeżynki a jeżyk czarny natomiast pod ogonkiem napuszona marchew Sorrki musiałem coś źle zrozumieć i namieszałem - teraz już jest wszystko jasne Edytowane 15 Listopada 2016 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Secik na sandacze dla Michała zaczynając od lewej strony główki 10 gram, 12 gram i na końcu 15 gram. Kolejne jigi na okonia z naciskiem na fiolet. Zaczynając od lewej strony główki 5 gram, 7 gram i 10 gram. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jeeeej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czirs Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Piękne. Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dzięki chłopaki. Niech służą dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Dzięki chłopaki. Niech służą dobrze!Bedą bedą :-) juz idzie do mnie kijek pod jigi na okonie - palms molla msgc66-ulfx :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Z opisu technicznego patyka zapowiada się fajowo. Nawet powinien zachaczyć o mikro świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Z opisu technicznego patyka zapowiada się fajowo. Nawet powinien zachaczyć o mikro świat Zobaczymy jak bedzie w prawdziwym życiu, bo to one czesto weryfikuje te opisy :-) a opisów z prawdziwego życia z tym kijek zbytnio nie ma, albo ja szukać nie potrafię :-) jak zagra od 2 gram to bede szczęśliwy No i liczę na dobre wyważenie kija mamy małe bajorko z dobra okoniową populacja jest gdzie testować :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Tu masz rację. No to pozostało życzyć jak najczęstszego pobytu nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Skończyłem white and snow. Taki custom'ik dla Tomka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Ten wędruje nad łóżko obok godła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Ten wędruje nad łóżko obok godła... i morruma Edytowane 17 Listopada 2016 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Białasek rewelacja ???? jakiś luz w pudełku znajdę i coś mi ukręcisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Nie ma problemu, napisz na priv ile białasków upchasz do pudełka i działam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Ps. Paweł, ja zapomniałem, ale mam jeszcze jeden nieskończony projekt dla Ciebie, który już skończyłem heh. Ale zakręciłem ... nieważnie - jutro zobaczysz Jest już piąteczek ... a poszedłem i udało się ... lipas z dzisiejszego wypadu. Usiadł na nimfę osadzoną na mikro jigu: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) A to ten projekt . Swojego białaska też już mam ???? . Edytowane 19 Listopada 2016 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 O dokładnie ten . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Podstawowy secik jigów pstrągowych dla Ryszarda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Tak dla odmiany Krasnopiórka. Złapana na 3,5 metrowej wodzie na mikro jiga 1,5 grama. Uzupełnienie secika dla Ryszarda o pstrągowe głowacze: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Dla Michała na pstrągowe eskapady do metody spinningowej. Cięższa artyleria na sandaczowe zbiorniki: Edytowane 22 Listopada 2016 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Pomarańcz obłędna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Powstał taki secik dla Bohdana:- jigi na pstrąga 2,5 i 3,5 grama- mikro jigi - 1 gram- jigi na szczupaka - 5 gram- muchy do czeburaszki. Edytowane 23 Listopada 2016 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Dla Marka powstał secik przynęt na wypady pstragowo - lipieniowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Jutro na żywo oblukam, chyba że już wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Jutro na żywo oblukam, chyba że już wysłane.Już wysłane, ale mam jeszcze mikro głowacze na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi