biker1 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Andan cudeńka robisz zrobił byś coś dla mnie na klenia. Pod casting UL takie od 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dzięki Piotrek, nie ma sprawy - zmontuje i secik dla Ciebie . Pod casta to będzie czysta przyjemność Odezwij się proszę na prywatną wiadomość to przedyskutujemy to "coś' . Pozdrawiam Adrian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dzisiaj poszedłem wydeptać wędkarskiego bakcyla. Z najciekawszych rzeczy to widziałem tylko ten widoczek. Ryby dzisiaj ze mną nie współpracowały. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Lubię to miejsce mimo że wyjście do góry jest męczące. Przydała by się ???? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 (edytowane) Wyciąg dobra sprawa, zwłaszcza z miesięcznym karnetem . Ściana płaczu piętro niżej w wersji black and white Edytowane 14 Stycznia 2017 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ech...rzeka bez lodu, pomarzyć A Gangreny są świetne, kolejny must have...jak to pracuje przy lżejszych główkach? Czy dobrze widzę i rozpoznaję, pomarańczowa główka? Czy to przekłamany monitorem czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Dzięki Krzysztofie . Główka jest pomarańczowa, dopiero położona obok czerwonej zaznacza swój odcień. Nie jest to pomarańcz fluo ani tzw.: "oczojebny". Przy gramowej ogonek pracuje najszerzej. Im wyżej tym szerokość pracy zmniejsza się a ogonek wydłuża. Praca jest specyficzna, ciężko mi dobrać słowa, albo sobotni wieczór dołożył swoich "pięć groszy" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 A czy Gangrena i rzeczne okonie się lubią? Klenie Ci się na nią trafiają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak najbardziej , dochodzą do tego jeszcze pstrągi i nawet trafia się szczupak. Tylko szczupaka miałem zawsze jako przyłów, nigdy nie łapałem go z premedytyacją. Na większą gangrene łowie też sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Secik przekrojowy dla Przemka na pstrągi. Przynęty kolorystycznie dobrane są pod kątem trąconej wody. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Przekrojowy secik na pstrągi dla Bartka: - pijawki - 2,5 i 3,5 grama - sierściuchy: 2,5 i 3,5 grama - głowacze - 3,5 grama 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Secik dla Lesterka . Jigi pod okonia o uniwersalnym spektrum na główkach 5, 7 i 9 gram. Jigi do czeburaszki na te większe prosiaki pasiaki. Całość na zbiorniki z trąconą wodą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Muszki do czeburaszki dla Mateusza w końcu mam gotowe 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Secik głowaczy dla Piotrka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Szwadron robactwa dla Daniela. Secik ruszył 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Doładowanie dla Daniela. Poprzedni wpis ważył 0,75 grama i 0,9 grama. Ten 1 gram i 1,5 grama. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jigi pstrągowe kończące set dla Daniela . Gramatura 2,5 i 3,5 grama. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Boskie Teraz trzeba tylko ogarnąć temat tych dziwnych ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Też że sobie takie dziwne hobby wybraliśmy . Chociaż mam kolegów, ktorzy wyciągnęli się w offroad i twierdzą, że wszystkie pieniądze wyrzucają w bloto hehe. ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Secik dla Lesterka . Jigi pod okonia o uniwersalnym spektrum na główkach 5, 7 i 9 gram. Jigi do czeburaszki na te większe prosiaki pasiaki. Całość na zbiorniki z trąconą wodą.Andan handmade - jigi okoń czeburaszka.jpgAndan handmade - jigi okoń.jpgPiękności moje .Od razu poszły do akwarium na próbę .Przy okazji pytanie, jakie pudełko jest dla nich przyjazne?Pewnie oddychające. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 No nie...a myślałem, że tylko ja się w Białym andanowymi perełkami cieszę Pudełko do jigów kup, a po powrocie z wędkarskich wypadów po prostu je otwórz i pozostaw na dzień, dwa...a nad wodą staraj się nie wkładać do pudełka zbyt mokrych. Na dobrą sprawę można dla tych wykorzystywanych i moczonych jigów pozostawić wolną przegródkę w drugim pudełku, na przykład z gumami, wtedy to już w ogóle będzie bardzo przyjaźnie, bo w tym jigowym zawsze będzie sucho 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Świat jest mały hahaha.Pomyślałem aby igłą powypalać dziurki w pudełku aby ta woda odciekała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 (edytowane) Nie ma sensu. Nic się przez kilka godzin jigom nie stanie, poza tym nie musisz ich wkładać do pudełka "z litrem wody w piórach"...delikatnie strzep wodę, zagospodaruj oddzielną przegródkę na mokre, w domu je wysuszysz i znowu będą puszyste. A suche warto przenosić w specjalnym pudełeczku, przykładowo Versus ma takie w ofercie...popytaj Adriana, zdaje się, że jakiś czas temu posiadał jedno wolne, może jeszcze u Niego zalega Edytowane 26 Stycznia 2017 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dokładnie versus slit form case , polecam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgadza się, mam jedno pudełko - mogę Ci odstąpić. Paweł kilka wpisów wcześniej wstawij swój arsenał właśnie w tych pudełkach . Zernij. Z suszeniem Krzysztof wszystko ładnie opisał ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi