Andan Opublikowano 15 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 To super. Ciesze się, że jesteś zadowolony????. Owocnych testów ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Skoro już jesteśmy przy okoniach to dla Andrzeja powstał secik na jezioro - główki 4 i 6 gram. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Wstaję rano a tu takie piękności mi się pokazują .Dziękuję Adrian,ekspresik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Wstaję rano a tu takie piękności mi się pokazują .Dziękuję Adrian,ekspresik .Proszę bardzo Andrzej Ostatnio Paweł zapowiedział się że będzie u mnie, więc skoczyłem na mały rekonesans. Mateuszowi też już wypad nad wodę wierci dziurę w brzuchu heh. Pokrywa lodowa zniknęła na dobre, warstwa śniegu w niektórych miejscach jeszcze się utrzymuje, górki zamarznięte. Można łatwo wyciąć szlifa . W wodzie już powoli coś się rusza. Jak Paweł przyjedzie może już być dobrze. Z ryb dzisiaj współpracowały głównie klenie, lecz wszystko co złapałem było poniżej minimum regulaminowego.W drodze nad wodę takie widoki, siurek już przypomina wiosenne klimaty 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 To już są klimaty które powolutku zaczynają pachnieć wiosną.Nawet łowić nie trzeba,już połażenie nad wodą w takich okolicznościach daje kopniaka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 W 100% się zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Pierwsze zdj wypas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 THX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Mikrusów nigdy nie jest za wiele, będzie co rwać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Pierzaczki dojechały-przepiękne .Nie mogę się doczekać pierwszych prób. Dziękuję . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Proszę bardzo Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Garstka jigów plemnikowatych dla Roberta. Miks do 2 gramów na wolframowych główkach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 Przekrojowy secik dla Andrzeja: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 (edytowane) Wiosenne pudełko w miksie przynęt dla Michała Edytowane 28 Lutego 2017 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Wiosenne pudełko w miksie przynęt dla Michała Mikro jigi i nimfy.jpg Jakie wymiary ma to pudełeczko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 10 cm x 18,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Przesyłka dotarła, jak zwykle wykonanie mistrzowskie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Proszę bardzo Andrzej. Niech służą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Secik na pstrągi dla Marcina. Główki od 2,5 do 6 gram. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Adi z kanapy wstałeś , dość kręcenia i maślanej pracy ???? . Jak by autor wątku miał opóźnienia to proszę mu wybaczyć ma chłopak nową zabawkę. Pochwal się troszkę szerszemu gronu fanów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Adi z kanapy wstałeś , dość kręcenia i maślanej pracy . Jak by autor wątku miał opóźnienia to proszę mu wybaczyć ma chłopak nową zabawkę. Pochwal się troszkę szerszemu gronu fanów.Adi...Adi.....Adi.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Nie no chyba nie Tatulę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 A co tu się chwalić , lecz jaki piękny doping hehe, poczekajcie chwilę jeszcze sobie pokręcę nim złapie za aparat i zrobię fotki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 (edytowane) Kolejny upgrad'ik piksiaka . Po ostatnich przygodach na wypadach wędkarskich udało mi się odrestaurować cały szkielet. I powstał jak Fenix z popiołów na nowo po to aby pogłębiać castowe choróbsko zwane hobby . Na dodatek siedzi mi w głowie jeszcze jeden projekt, ale na spokojnie i na niego przyjdzie czas Maniuś wiem, że też masz jakąś nową perełkę. Zdradź sekret co to za cacko . Wiem że nie jest to tatula - wstawić fotki już jest po serwisie Edit:Niedawno stół operacyjny i reanimacja wyglądała mniej więcej tak: Edytowane 1 Marca 2017 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jak już jedziemy Adi z tymi cackami to niech będzie, jak ochotę to wstaw ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi