Skocz do zawartości

Dłubanina od Andana czyli tzw "handmade".

Andan

Rekomendowane odpowiedzi

Wstaję rano a tu takie piękności mi się pokazują :) .

Dziękuję Adrian,ekspresik :) .

Proszę bardzo Andrzej :)

Ostatnio Paweł zapowiedział się że będzie u mnie, więc skoczyłem na mały rekonesans. Mateuszowi też już wypad nad wodę wierci dziurę w brzuchu heh. Pokrywa lodowa zniknęła na dobre, warstwa śniegu w niektórych miejscach jeszcze się utrzymuje, górki zamarznięte. Można łatwo wyciąć szlifa  :ph34r: . W wodzie już powoli coś się rusza. Jak Paweł przyjedzie może już być dobrze. Z ryb dzisiaj współpracowały głównie klenie, lecz wszystko co złapałem było poniżej minimum regulaminowego.

W drodze nad wodę takie widoki, siurek już przypomina wiosenne klimaty :D  

post-49977-0-49562600-1487349582_thumb.jpgpost-49977-0-36387100-1487349584_thumb.jpgpost-49977-0-39493000-1487349586_thumb.jpg

• Like 12

Adi z kanapy wstałeś , dość kręcenia i maślanej pracy . Jak by autor wątku miał opóźnienia to proszę mu wybaczyć ma chłopak nową zabawkę. Pochwal się troszkę szerszemu gronu fanów.

Adi...Adi.....Adi.... :)  :)  :)  :)

• Like 1

Kolejny upgrad'ik piksiaka :ph34r: . Po ostatnich przygodach na wypadach wędkarskich udało mi się odrestaurować cały szkielet. I powstał jak Fenix  :rockon: z popiołów na nowo po to aby pogłębiać castowe choróbsko zwane hobby ;). Na dodatek siedzi mi w głowie jeszcze jeden projekt, ale na spokojnie i na niego przyjdzie czas  :good:  

post-49977-0-57476600-1488401414_thumb.jpgpost-49977-0-80504600-1488401419_thumb.jpg

Maniuś wiem, że też masz jakąś nową perełkę. Zdradź sekret co to za cacko ;). Wiem że nie jest to tatula ;) - wstawić fotki już jest po serwisie ;)

Edit:

Niedawno stół operacyjny i reanimacja wyglądała mniej więcej tak:

post-49977-0-98708000-1488402529_thumb.jpg

Edytowane przez Andan
  • Like 5