maniek1972 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Jak już jedziemy Adi z tymi cackami to niech będzie, jak masz ochotę to wstaw ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Propos cacek miałem przyjemność przesmarować takiego cukierka Mańka kameleon malowany w slp user project custom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Kolorek obłędny ,Maniek białe bawełniane rękawiczki mocno zalecane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Winszuje Maniuś ! Zacny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Kuźwa, jak go zobaczyłem to serce waliło trzy razy szybciej i dwie noce nie przespane Edytowane 2 Marca 2017 przez maniek1972 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Secik dla Mariusza z naciskiem na 1 gram i misją na białoryb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Secik dla Oskara na wiosenne Okonie:- jigi głowacze:- jigi gangrena:- jigi plemnikowate i sierściuchy: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Dzisiaj odwiedziłem siurek. Czasu miałem mało lecz wystarczyło aby naładować baterię . Z ryb delikatnie współpracowały klenie gryząc głowacza natomiast okonie plemnikowate. Chociaż byłem pewny, że będzie odwrotnie . Edytowane 5 Marca 2017 przez Andan 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 No już pięknie tam masz , nawet zieleń ładna już się pojawia.U nas to chyba za miesiąc tak będzie ,woda idzie pełnym korytem, a brudna , że hoho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Dzięki Robert, zima zrobiła swoje, gdybym miał porównać z poprzednim sezonem to obecnie własnie jest miesięczny poślizg. Na tym odcinku woda już się wyklarowała lecz na dolnym biegu jest wysoka i tak samo brudna jak u Ciebie (klarowność - kawa z mlekiem). Zapewne ryby stoją ogonem pod prąd - trzeba czekać nic się nie poradzi. Z dobrych wieści jest to, że już widać światełko w tunelu Edytowane 5 Marca 2017 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Gangreny dla Marcina - 2 gramy główka wolframowa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Te gangreny i plemniki , swoją drogą nazwy przednie.Super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Te gangreny i plemniki , swoją drogą nazwy przednie.Super .Dzięki Robert. Nadal jesteśmy w świecie gangren. Secik na okonie dla Pawła: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jeszcze tych modeli nie pokazywałem także można powiedzieć, że są coś ala nowość Jigi dwu członowe. Mniejsze 8 cm na pstrąga, okonia i klenia. Nie wiem jak z jaziem i bolkiem gdyż u mnie ich nie ma. Chłopaki piszą do mnie i mówią że bolki też w nie gryzą oraz pomorskie trocie . Drugi dłuższy typowo na szczupaka około 13 cm. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Secik dla Kacpra - całość 1,5 grama na wolframowej główce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Fio le to wo gan gre no wo wol fra mo wo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Denaturat Band 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qmichalq Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 super niedlugo beda kosic moje okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Co to za materiał na ogony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Nie wiem, w każdym bądź razie taki sam z którego chłopaki robią gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Fio le to wo gan gre no wo wol fra mo wo Andan handmade - jig gangrena.jpgZrobisz czerwone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Sławek nie mam czerwonych ogonków. Mogę zrobić pierwszy człon w czerwieni i akcentach pasujących do czerwieni plus ogonek z tych które są już pokazane na fotkach. Ewentualnie mam na obecną chwilę: czerń, żółty, biel z brokatem, róż z brokatem, oliwka (herbata) z brokatem i pieprzem, fluo transparenty żółty z brokatem, fiolet z brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Secik dla Adama 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Buduje secik na okonie dla Bartka. Pierwsza część: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi