Skocz do zawartości

Dłubanina od Andana czyli tzw "handmade".

Andan

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj odwiedziłem siurek. Czasu miałem mało lecz wystarczyło aby naładować baterię :). Z ryb delikatnie współpracowały klenie gryząc głowacza natomiast okonie plemnikowate. Chociaż byłem pewny, że będzie odwrotnie  :ph34r:

post-49977-0-99684600-1488735231_thumb.jpgpost-49977-0-40830900-1488735231_thumb.jpgpost-49977-0-40791900-1488735232_thumb.jpg

Edytowane przez Andan
  • Like 12

Dzięki Robert, zima zrobiła swoje, gdybym miał porównać z poprzednim sezonem to obecnie własnie jest miesięczny poślizg. Na tym odcinku woda już się wyklarowała lecz na dolnym biegu jest wysoka i tak samo brudna jak u Ciebie (klarowność - kawa z mlekiem). Zapewne ryby stoją ogonem pod prąd  :ph34r: - trzeba czekać nic się nie poradzi. Z dobrych wieści jest to, że już widać światełko w tunelu :)

Edytowane przez Andan
  • Like 1

Jeszcze tych modeli nie pokazywałem także można powiedzieć, że są coś ala nowość ;)  :rockon:  Jigi dwu członowe. Mniejsze 8 cm na pstrąga, okonia i klenia. Nie wiem jak z jaziem i bolkiem gdyż u mnie ich nie ma. Chłopaki piszą do mnie i mówią że bolki też w nie gryzą oraz pomorskie trocie :). Drugi dłuższy typowo na szczupaka około 13 cm.

post-49977-0-72048200-1489072893_thumb.jpgpost-49977-0-56673400-1489072894_thumb.jpg

• Like 4

Sławek nie mam czerwonych ogonków. Mogę zrobić pierwszy człon w czerwieni i akcentach pasujących do czerwieni plus ogonek z tych które są już pokazane na fotkach. Ewentualnie mam na obecną chwilę: czerń, żółty, biel z brokatem, róż z brokatem, oliwka (herbata) z brokatem i pieprzem, fluo transparenty żółty z brokatem, fiolet z brokatem.