welpa1809 Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 O kurde nawet nie wiedziałem że to foto pójdzie w świat, chociaż troszkę bym ten kwadrat posprzątał ☺ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Paweł gdyś posprzątał to nie wyszłaby niezla impresja wspomniana przez Tomka ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Rybka złowiona przez jednego z wedkarzy uzywających przynęt Team Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Fajne, kolorowe pudło z przynętami. Ryba też ładna, tylko po wyglądzie nie wiem za bardzo co to za gatunek. Na moim terenie takich niestety nie ma :/. Adrian jesteś już na miejscu ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (...)Ryba też ładna, tylko po wyglądzie nie wiem za bardzo co to za gatunek. Na moim terenie takich niestety nie ma :/.Wygląda jak dorsz ale ja się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 (edytowane) Wygląda jak dorsz ale ja się nie znam Też tak pomyślałem, że to dorsz, ale nie chciałem się wychylać . Pewnie nie często łowiony jest dorsz na jiga, ale jak wspomniałem nie mam dostępu u siebie do takich rybek ;p Edytowane 19 Listopada 2017 przez wilczybilet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Fajne, kolorowe pudło z przynętami. Ryba też ładna, tylko po wyglądzie nie wiem za bardzo co to za gatunek. Na moim terenie takich niestety nie ma :/. Adrian jesteś już na miejscu ? .Pudełeczko również mi sie podoba ????????????. Za dwa dni będę na miejscu i pamiętam o Twoich głowaczach ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Pudełeczko również mi sie podoba . Za dwa dni będę na miejscu i pamiętam o Twoich głowaczach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Przygotowania do nowego sezonu ruszyły Pierwsze pijawki dla Daniela: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Piękne pijawy Niestety, kiedy widzę "do nowego sezonu" to czuję, że czas leci Edytowane 22 Listopada 2017 przez Bułka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dzięki Wojtek, co racja to racja, tupie stopami do pierwszego 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Przygotowań ciąg dalszy... Pstrągowy secik dla Daniela. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Super. Czekam na nie z niecierpliwością ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Super. Czekam na nie z niecierpliwością To widać . Kolega aż spać nie może 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Secik skończony. W poniedziałek nadaje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Daniel w końcu się wyśpisz jak już do Ciebie dojadą . Ja na swoje cukierki muszę trochę poczekać ;p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Hehe . Maciej Twoje wkrótce też będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 ... iiiiiiii zastartował set dla .... i właśnie ciekawe czy zgadnie hihihi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) Czyżby to były jigi szczupakowe dla jakiegoś stęsknionego łowcy ? . Coś w tym stylu mi by się przydały Edytowane 30 Listopada 2017 przez wilczybilet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Maciej skąd wiedziałeś że to dla Ciebie hihihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 30 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Z niepewnością to napisałem, bo widzę 3 sztuki, a z tego co pamiętam mówiliśmy o 2 jigach, a reszta głowacze , chyba że coś ekstra dodałeś, bo stwierdziłeś, że jednak pajki u mnie bez niebieskiego nie wyjdą na łowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Tak, Maciej bez 3 niebieskiego nie mogło się obejść, wiec postanowiłem dodać Ci go do całej wataszki . Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Super , prezentują się świetnie. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Proszę bardzo . Secik dla Tomka: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Andan kręci.. Winter is coming! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi