Skocz do zawartości

Dłubanina od Andana czyli tzw "handmade".

Andan

Rekomendowane odpowiedzi

Na potrzeby Bartka powstał brelok :)

Kiedyś...ponad 20 lat temu moja mama zobaczyła u mnie cykadę. Zachwyciła się i zapytała, czy może wziąć na breloczek do kluczy  ;). Niektóre przynęty masowo robione są naprawdę ładne, nie mówiąc już o ręcznej robocie, bo to jest w ogóle mistrzostwo świata  :D

Edytowane przez wilczybilet
  • Like 2

Może uda mi się wypróbować tą szajkę głowaczy na moim pobliskim jeziorku przed końcem sezonu. Od około 2-3 tyg. chodzę mniej i krótko ze spinningiem (po pracy mam ok 1-1,5h do szarówki), ale co u mnie bardzo dziwne miałem tylko 1-en kontakt z rybą i w dodatku spinka ;p. Adrian dzięki za realizację zamówienia :D. Pzdr.

Jakbyś gdzieś, kiedyś był w mojej okolicy to zapraszam na piwko :clappinghands: 

• Like 1

U mnie czasami pojawia się przymrozek tylko w nocy, w dzień jest na plusie i myślę, że tak szybko nie zetnie, ale sezon szczupakowy ma się ku końcowi. Druga sprawa rodzina mi się powiększy w przyszłym tygodniu i będą nowe obowiązki  :). Ale myśle że głowacza i jiga jeszcze wypróbuję  :D

• Like 1

U mnie czasami pojawia się przymrozek tylko w nocy, w dzień jest na plusie i myślę, że tak szybko nie zetnie, ale sezon szczupakowy ma się ku końcowi. Druga sprawa rodzina mi się powiększy w przyszłym tygodniu i będą nowe obowiązki  :). Ale myśle że głowacza i jiga jeszcze wypróbuję  :D

Same dobre wieści Maciej  :D  :highfive:  :good:

• Like 1

Byłem dzisiaj ze spinningiem około 3 godzin na pobliskim jeziorku. Warunki nie były za ciekawe, padał śnieg i trochę wiało :P. Żona mi powiedziała, że mam zajoba  :D. Przez jakieś 2 godziny biczowania wody pulse shadem kompletna cisza. Różne kombinacje prowadzenia i podbijania itd. itc. i nic. Biczowałem ostatnie stanowisko z pół godziny wspomnianą wyżej gumą (nie umniejszając jej bo jest bardzo dobra i ogólnie sprawdza mi się) i przed odejściem pomimo, że wiało mocno postanowiłem, że spróbuję wykonać kilka rzutów leciutkim głowaczem od Adriana (padło na flagowca), który wczoraj do mnie przyjechał  :). Nie wiem, który to był rzut 4-5 i czuje delikatne puknięcie. Zacinam...siedzi  :D. Nie był duży, ale wymiarowy, taka 50-ka. Także obawy były, czy zdążę użyć i przetestować głowacza jeszcze w tym sezonie i udało się  :good: . Pzdr

Edytowane przez wilczybilet
  • Like 1

Jest, jest , jest pierwsza część mikro świata...

attachicon.gif Team Andan - mikro świat 01.jpgattachicon.gif Team Andan - mikro świat 02.jpg

W sumie przybiłem że to lubię ale sam już nie wiem ,przez te twoje przynęty muszę się rozejrzeć za następnym kijem i jakimś zwijakiem. Noż kurtyzana nie będzie tanio i to mnie nie cieszy,ale tylko do czasu aż nowy zestaw zagości na stojaku ????????????.
  • Like 2

Akurat tu pójdę w zestaw pod korbę ????,piszę to z pełną świadomością. Jeden taki zestaw to nie zdrada a czysty pragmatyzm ☺☺☺☺☺.

A poza tym zawsze chciałem mieć stelkę i poczuć tą maślaną pracę przekładni.

Edytowane przez welpa1809

Akurat tu pójdę w zestaw pod korbę ????,piszę to z pełną świadomością. Jeden taki zestaw to nie zdrada a czysty pragmatyzm ☺☺☺☺☺.

A poza tym zawsze chciałem mieć stelkę i poczuć tą maślaną pracę przekładni.

O kude świat się kończy, przecież na korbę ryby nie biorą  :huh: i droższe bilety wstępu do kina są, no i w ogóle jak tym rzucić... toż to szok  :ph34r: heheehhe

Dzisiejsze Haribo  dla Rafała... 

post-49977-0-99783800-1513193011_thumb.jpgpost-49977-0-48647800-1513193262_thumb.jpg

Edytowane przez Andan
  • Like 4