Andan Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Na potrzeby Bartka powstał brelok Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Na potrzeby Bartka powstał brelok Kiedyś...ponad 20 lat temu moja mama zobaczyła u mnie cykadę. Zachwyciła się i zapytała, czy może wziąć na breloczek do kluczy . Niektóre przynęty masowo robione są naprawdę ładne, nie mówiąc już o ręcznej robocie, bo to jest w ogóle mistrzostwo świata Edytowane 3 Grudnia 2017 przez wilczybilet 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Głowacze już są 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Pstrągi coraz bliżej, w piątek pogadamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 5 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Głowacze już są Świetnie wyglądają . Czyżby to stadko dla mnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Pstrągi coraz bliżej, w piątek pogadamy.Oki doki Świetnie wyglądają . Czyżby to stadko dla mnie ? Zgadza się Maciej Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Może uda mi się wypróbować tą szajkę głowaczy na moim pobliskim jeziorku przed końcem sezonu. Od około 2-3 tyg. chodzę mniej i krótko ze spinningiem (po pracy mam ok 1-1,5h do szarówki), ale co u mnie bardzo dziwne miałem tylko 1-en kontakt z rybą i w dodatku spinka ;p. Adrian dzięki za realizację zamówienia . Pzdr.Jakbyś gdzieś, kiedyś był w mojej okolicy to zapraszam na piwko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 (edytowane) Myślę że się uda, szajka już w drodze. Proszę bardzo niech służą dobrze i jak będę w okolicę nie omieszkań Cię powiadomić . Dzięki Edytowane 6 Grudnia 2017 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Propos pstrągów głowaczowe abecadło dla Tomka z pieca spadło 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Adrian przynęty mam już u siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Adrian przynęty mam już u siebie Super Teraz tylko żeby jezioro jak najpóźniej zamarzło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 U mnie czasami pojawia się przymrozek tylko w nocy, w dzień jest na plusie i myślę, że tak szybko nie zetnie, ale sezon szczupakowy ma się ku końcowi. Druga sprawa rodzina mi się powiększy w przyszłym tygodniu i będą nowe obowiązki . Ale myśle że głowacza i jiga jeszcze wypróbuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 U mnie czasami pojawia się przymrozek tylko w nocy, w dzień jest na plusie i myślę, że tak szybko nie zetnie, ale sezon szczupakowy ma się ku końcowi. Druga sprawa rodzina mi się powiększy w przyszłym tygodniu i będą nowe obowiązki . Ale myśle że głowacza i jiga jeszcze wypróbuję Same dobre wieści Maciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Same dobre wieści Maciej Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Byłem dzisiaj ze spinningiem około 3 godzin na pobliskim jeziorku. Warunki nie były za ciekawe, padał śnieg i trochę wiało . Żona mi powiedziała, że mam zajoba . Przez jakieś 2 godziny biczowania wody pulse shadem kompletna cisza. Różne kombinacje prowadzenia i podbijania itd. itc. i nic. Biczowałem ostatnie stanowisko z pół godziny wspomnianą wyżej gumą (nie umniejszając jej bo jest bardzo dobra i ogólnie sprawdza mi się) i przed odejściem pomimo, że wiało mocno postanowiłem, że spróbuję wykonać kilka rzutów leciutkim głowaczem od Adriana (padło na flagowca), który wczoraj do mnie przyjechał . Nie wiem, który to był rzut 4-5 i czuje delikatne puknięcie. Zacinam...siedzi . Nie był duży, ale wymiarowy, taka 50-ka. Także obawy były, czy zdążę użyć i przetestować głowacza jeszcze w tym sezonie i udało się . Pzdr Edytowane 9 Grudnia 2017 przez wilczybilet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jest, jest , jest pierwsza część mikro świata... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Jest, jest , jest pierwsza część mikro świata... Team Andan - mikro świat 01.jpg Team Andan - mikro świat 02.jpg W sumie przybiłem że to lubię ale sam już nie wiem ,przez te twoje przynęty muszę się rozejrzeć za następnym kijem i jakimś zwijakiem. Noż kurtyzana nie będzie tanio i to mnie nie cieszy,ale tylko do czasu aż nowy zestaw zagości na stojaku ????????????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Hehe, kijek będzie w styczniu, a o młynek się nie martw... najwyżej poproszę pewną osobę aby napis Morrum na boczku mi wymalowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Akurat tu pójdę w zestaw pod korbę ????,piszę to z pełną świadomością. Jeden taki zestaw to nie zdrada a czysty pragmatyzm ☺☺☺☺☺. A poza tym zawsze chciałem mieć stelkę i poczuć tą maślaną pracę przekładni. Edytowane 13 Grudnia 2017 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Akurat tu pójdę w zestaw pod korbę ????,piszę to z pełną świadomością. Jeden taki zestaw to nie zdrada a czysty pragmatyzm ☺☺☺☺☺.A poza tym zawsze chciałem mieć stelkę i poczuć tą maślaną pracę przekładni.O kude świat się kończy, przecież na korbę ryby nie biorą i droższe bilety wstępu do kina są, no i w ogóle jak tym rzucić... toż to szok heheehhe Dzisiejsze Haribo dla Rafała... Edytowane 13 Grudnia 2017 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Rany Julek [emoji33][emoji33] Paweł......przecież wszystkie Stelle są do D...........y [emoji14] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Idę na dół do sąsiadki... może ona mnie pocieszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 "... nie da Ci ojciec nie da Ci matka tego co może dać Ci sąsiadka....."że tak zacytuję z lat młodzieńczych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi