Andan Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Dzięki chłopaki. Bardzo miło mi i ciesze sie że spodobal sie Wam moj sposób łowienia ryb. - 'mat samotna przynęta waży niecały gram i ma długość około 7cm. Taki typowy streamerek. Można spokojnie go podawać zestawem muchowym. - wilczybilet przynęta jest zrobiona tak aby współpracowała z czeburaszką, także nie kasuje użyteczności w spinie. Polawiam nią zestawem baitcastingowym. - bartucht5473 dziękuję za odpowiedź i cała przyjemność po mojej stronie. Niech służą dobrze ????????????. Sorrki nie miałem możliwości szybszej reakcji na pytania. Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Śliczniutkie [emoji846] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Dzięki ????????✌ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Skoro jesteśmy w świecie czeburaszki, małe doładowanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Małe doładowanie przed majówką 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 ... i kolejne 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 ... i jeszcze jedne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Taki tam przyłów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Hahaha jednak wstawiłeś ✌????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Dla Szymona bo... lubi Twicha ... ram pam pam pam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 A że jeszcze rym Popka na ustach mam to dla Szymona taką dokładkę z ultra lighta dam. Ram pam pam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Nadal w świecie mikro 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2018 Przynęty z rozmiaru pitu pitu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Dla Michała taki secik heh... mały ale byk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Pm :-) ale skrzynka chyba zapchana :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Również pisałem i cisza???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 18 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Zawalony robotą i czasami też na rybki chce wyskoczyć, spokojnie odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2018 Spokojnie chłopaki, każdy doczeka się swojej odpowiedzi. Nie meczcie Pawla privami, po koleji do kazdego odpowiadam. Jest mala kolejka. Prosze o wyrozumiałość dla tych mniej zdecydowanych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Salsa - ostatnio dość popularna wśród gorących 40 tek . Acz te dwie panie stwierdziły, że do tanga trzeba dwojga, więc ... Edytowane 20 Maja 2018 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Fajna parka ile miały ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) Dzięki. To nie parka, to dwie Panie ????. Przyjezdzaj do mnie z sprzętem, to sam osobiście zmierzysz - pływają dalej ????✌???? Edytowane 20 Maja 2018 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 U mnie szczupaczków kilkanaście w maju wpadło, ale maluchy. Za to znalazłem sposób na okonie z "mojej" rzeczki i ostatnie 3-4 wypady na kilka godzin zakończone sukcesem w postaci kilkudziesięciu sztuk co wypad. Większość maluchy, ale jak na taki mały ciurek zabawa jest przednia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 No to super. O to własnie chodzi. Najważniejsze ze jest satysfakcja i przednia zabawa ????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Pm :-) ale skrzynka chyba zapchana :-P... jest i zestaw 4 sztuk przynęt na sandacze. Edytowane 22 Maja 2018 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Również pisałem i cisza????Zestaw plemnikowatych i gizmo: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi