welpa1809 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Adi łowisz i się nie chwalisz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Zaraz coś wkleje. Zielony klimat w czarne paski. ????????✌ Edytowane 30 Czerwca 2018 przez Andan 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 W tygodniu trzeba poprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 W tygodniu trzeba poprawić.Taki plan to mi się podoba. ????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Pijawki, z wrażenia zapomniałem dla kogo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Dostałem info od Tomka o jego nowym PB. Gratuluje i ciesze się, że został on ustalony wraz z pomocą przynęt z mojego warsztatu . Relacja oraz zdjęcia lorbasa znajdują się tutaj (klik). Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Miałem trenować więc trenuje... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Nie masz litości ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Oj Tak . W ten weekend skuje ryby na obcym zbiorniki. Obecne odpoczną ode mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Gdyby nie Rafał to całkowicie zapomniał bym o pstrągach. Koniec już jutro więc jutro zakańczamy sezon pstrągowy heh.Tymczasem tajemnicza dróżka "wiodącą przez ścianę płaczu"skrywa tajemnicze miejsce gdzie można "pomoczyć kija" w towarzystwie kropkowańców,a na sam koniec przycupnąć na kamieniu i zrobić jajecznice na drugie śniadanie "ala Lucky Luck" hahaha. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Andan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Nie ma zdjecia ktore pokaze czym jest sciana płaczu. Trzeba tam byc i płakać ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Nie ma zdjecia ktore pokaze czym jest sciana płaczu. Trzeba tam byc i płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Nie ma zdjecia ktore pokaze czym jest sciana płaczu. Trzeba tam byc i płakać Szczególnie zimą jak spadnie trochę śniegu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Już się nie mogę doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 ... i ja . Tak optymistycznym akcentem zakończyliśmy z Rafałem sezon pstrągowy. W towarzystwie kropkowanej maszynki do mielenia rzecznego mięsna. Ryba usiadła na beżowego jiga z 2,5 gramową główką. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Gratulacje! ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Gratulacje! ☺️Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Ostatnia fota wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Ostatnia fota wymiataTo dzieki Rafałowi. On jest autorem fotosa ???????????? Edytowane 1 Września 2018 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Śliczny kropek ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Gratulacje dla łowcy oraz paparazzi Rafała [emoji16][emoji106][emoji123]Piękna rybka , brawo chłopaki[emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Śliczny kropek Gratulacje dla łowcy oraz paparazzi Rafała [emoji16][emoji106][emoji123]Piękna rybka , brawo chłopaki[emoji4] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu TapatalkaDzięki chłopaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 (edytowane) Gratulacje, piękna ryba i zdjęcia, jak zawsze z resztą Edytowane 1 Września 2018 przez wilczybilet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi