Andan Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 http://olx.pl/oferta/niewiarygodna-przyneta-ktora-musisz-miec-CID767-IDdsmUz.html Czyżby tez Twoje dzieło????Tak, zgadza się. Współpracuje z www.jerc.pl - widzę, że to jego konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dla Krzysztofa powstał taki oto secik: A dla Roberta taki zestawik na 2,5 gramowych główkach: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Mam nadzieje że sie nie obrazisz. Konar strasznie mi przypomina jakiegoś enta w krzyku. Na dniach się odezwę, małe haki te sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Mam nadzieje że sie nie obrazisz. Konar strasznie mi przypomina jakiegoś enta w krzyku. Na dniach się odezwę, małe haki te sprawy. Hehe. Pewnie że się nie obrażę. Znajomemu przypomina sowę, a ja ją widzę na ostrym kacu . Jag drugi raz spotkam Enta to zapytam co u niego hehe PS.Dla kolegi po kiju @llarg secik już mam gotowy Edytowane 16 Lutego 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Mam - uzupełnienie zestawu dla Ricciego - 1,5 grama 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Część pewnego projektu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 O jest i mój zestawik Adrian masz ode mnie wiadomość na FB na privie w związku z mikrusami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Oki doki zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) ... i ostatnie cztery. no i zapomniałem o moim pudełku, tam też są pustki . Much dla mnie . Edytowane 26 Lutego 2016 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Te 4 wyżej mają jakieś własne obciążenie ? Jak je prowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Te 4 wyżej mają jakieś własne obciążenie ? Jak je prowadzić ? Nie mają własnego obciążenia . Będą służyły do drop shota, ale też można je zastosować do czeburaszki, bocznego troku, carolina rig i kilka innych metod. Mogą być też stosowane w zestawie muchowym jako streamer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dokładnie mam w tym roku taki plan, streamer na BT. Próbowałeś tego na wodach stojących ? Jak efekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dokładnie mam w tym roku taki plan, streamer na BT. Próbowałeś tego na wodach stojących ? Jak efekty ?Bardzo dobrze sprawdzają się na toniowych i przydennych okoniach, sandaczach. Bywają też momenty kiedy trafia się szczupak jako przyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 No więc kręć Panie kręć ! Najpierw mikrusy później będziemy mysleć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 No więc kręć Panie kręć ! Najpierw mikrusy później będziemy mysleć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Secik dla Kielo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Konar strasznie mi przypomina jakiegoś enta w krzyku. Ent wysłał mi dzisiaj na priv'a - Andan, biorą ruszaj... no i miał rację . Chłopak zasłużył na browar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Adrian najlepszego imieninowego i do zobaczenia jutro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dzięki wielkie . Przyszykowałem sprzęt i czekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ano właśnie, kalendarz potwierdza - Adrianie, wszystkiego najlepszego Ci życzę...zdrowia, więcej niż odrobiny wolnego czasu, powszechnego zrozumienia I jeszcze raz dziękuję za niesamowite przynęty! Są tak piękne i perfekcyjne, że aż boję się je do wody wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 andanowe dropszotówki. piękna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Serdeczne dziękuje chłopaki! Ps. Używajcie do woli, gdy się zużyja zrobię nowe, lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Zabawki dla Tomka w przedziale od 1,5 do 3 gram. Dzisiejszy potok w świetnej kondycji, aż miło się patrzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Specjalna okazja więc i specjalna seria kogutów. Misja pstrąg na 6 gramowej główce. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Po weekendowym szaleństwie czas na uzupełnienie pudeł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi