Andan Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Parkinson na wiosenne harce z ultra lightem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 (edytowane) Artyleria dla Teo:górny rząd: 1,5 gram + 2,5 gram; dolny rząd: 3,5 gram + 5 gram Od lewej: 20 gram; 15 gram; 10 gram Edytowane 20 Marca 2016 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ulubiony set Adama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Parkinsony dla Rafała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertoPL Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dzięki Adrian za jigi, dziś dotarły , wykonanie pierwsza klasa, polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Dzięki Adrian za jigi, dziś dotarły , wykonanie pierwsza klasa, polecam.Cała przyjemność po mojej stronie. Niech służą dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Cukierki na Rothen'owe eskapdy nad wodę gotowe:Od lewej: 2,5; 3,5; 5; 7,5; 9,5 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Ulubiony set Adama "Białe damy"... cytując Roberta ... dotarły. Straszyć nie będą, przeciwnie. Adrianowi nie trzeba niczego powtarzać, tłumaczyć. Dwa zdania i gotowe, często lepiej jak się o tym myślało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Adam szczera prawda , Adi działa bezbłędnie. Wczoraj zamówiłem i w sobotę już do odbioru , wszystko bez pudła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzięki chłopaki. Współpraca z Wami to czysta przyjemność ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dziś odwiedziło mnie kilkunastu Kudłatych Rozbójników. Wyglądaja niezwykle sympatycznie. Mam przeczucie, że czeka nas wiele miłych chwil spędzonych nad wodą. Chyba nadszedł czas na rozpoczęcie nowego, "włochatego" etapu wędkarskiej przygody. Kontakt, doradztwo, wykonanie i szybkość na najwyższym poziomie. Wielkie dzieki Adrian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teo Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Pierwsze ofiary artylerii od Adriana .Robota piękna i rybką też się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Ja dzisiaj odebrałem plemniki,seria próbna . Foty niech wstawi autor jakoś moje nie nadają się do publikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Dziś odwiedziło mnie kilkunastu Kudłatych Rozbójników. Wyglądaja niezwykle sympatycznie. Mam przeczucie, że czeka nas wiele miłych chwil spędzonych nad wodą. Chyba nadszedł czas na rozpoczęcie nowego, "włochatego" etapu wędkarskiej przygody. Kontakt, doradztwo, wykonanie i szybkość na najwyższym poziomie. Wielkie dzieki Adrian.Cała przyjemność po mojej stronie Maciej . Cieszę się, że mogę uczestniczyć ze swoimi "włochatymi pięcioma groszami" w nowym etapie Twojej wędkarskiej przygody! Tak trzymać Pierwsze ofiary artylerii od Adriana .Robota piękna i rybką też się podoba .Piękna pasiasta piłka Gratulacje !!! Ja dzisiaj odebrałem plemniki,seria próbna . Foty niech wstawi autor jakoś moje nie nadają się do publikacji.Miały być fotki to i są Set Pawła zrobiony pod tajemniczą misję Chłopaki zachęcają i kuszą wpisami, nie wytrzymałem i skoczyłem na wodę . Odświeżyłem starą miłość wędkarską do ciurków. Widać, że pachnie wiosną !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Plemniki Widziałem je dziś rano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Plemniki Widziałem je dziś rano Przemo przypomniał mi się Nasz ostatni wypad na ryby i opowieść o burdelu hehe. Tak czy siak można to zrozumieć dwuznacznie hahaha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) O kurcze rzeczywiście zabrzmiało to dość dwuznacznie Rano dostałem MMS z fotką tych przynęt od Pawła PS: Po głowie chodzi mi ta mniejsza i techniczna rzeczka - dopływ niedaleko parkingu. Może w kwietniu po zlocie u Jacka Edytowane 27 Marca 2016 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) O kurcze rzeczywiście zabrzmiało to dość dwuznacznie Rano dostałem MMS z fotką tych przynęt od Pawła PS: Po głowie chodzi mi ta mniejsza i techniczna rzeczka - dopływ niedaleko parkingu. Może w kwietniu po zlocie u Jacka Spoko, będziesz miał ochotę to możemy skatować sprzęt na tym siurku . Edytowane 27 Marca 2016 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Plemników cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Okoniowe wariacje i części projektu dla Bartka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Dobre.Dawaj dalej, czekam na resztę... Mam tajną informację, że szwedzkie rybki już się po nie w kolejce ustawiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Zajebioza te plemniki, już widzę jak wsuwają je moje okonie i pstrągi! Mega, mega, mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Dzięki Pride . Lecę dalej z cacuszkami dla Bartka. 15 gramowa szóstka, chociaż nie cała widoczna. I "much" sztuk dwa pod czeburaszkę. Wkrótce dalsza część zestawu . Ps. Krótki wypad na siurek. Najciekawsze fotki poniżej: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Trochę trwało poskładanie tego modelu lecz w końcu można zobaczyć efekt końcowy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Świetnie wyszło :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi