Andan Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Wczoraj największe branie miał żółty kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Ale duże oczy zrobił.Zdjęcia super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Dzieki. Nie poznał mnie i wystraszyl sie ze dostanie w beret . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Na potrzeby okoni-owych wojaży powstały taki zestawik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Adrian, paczka doszła. Dzięki bardzo, są tak piękne, że nie wiem czy będę je do wody wrzucał żal mi ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Adrian, paczka doszła. Dzięki bardzo, są tak piękne, że nie wiem czy będę je do wody wrzucał żal mi ich Cała przyjemność po mojej stronie. Śmiało wrzucaj je do wody, jak będzie potrzeba zrobimy Ci następne Edytowane 6 Września 2015 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Skromne 1,5 h nad wodą, ale w porównaniu z ostatnim, totalnym brakiem czasu to prawdziwy rarytas. Krótki powrót w rzeczne klimaty z garstką nimf przerobionych pod spinning: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Mikro 10-tka dla @slav: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Misja rzeka i mały secik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 2-u gramowa główka pod rzeczne eskapady dla @slav. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Chłopaki sprowokowali mnie ostatnimi zamówieniami . Wydrapałem chwilę wolnego czasu i skoczyłem nad wodę. Dzisiaj woda lubiła okoniowego klasyka. Zieleń z czerwonymi wstawkami, jeden z ulubionych moich kolorów. Najciekawszy perch którego udało się oszukać na jiga: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jigi pierwsza klasa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Zestawik mikrusów dla Jacka. Miłej zabawy - przynęty już w drodze Edytowane 25 Września 2015 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Tym razem trochę w większym rozmiarze, zestaw jigów dla Zbyszka - profil okoń i sandacz. Od lewej 5 gram, 7 gram, 10 gram, 12 gram, 15 gram. Edytowane 28 Września 2015 przez Andan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Rybki już czekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Udanych połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 @Andan witamy w grupie "Twórcy" , wiem że trochę to trwało ale co się odwlecze to nie uciecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Dziękuje, nic się nie stało. Liczy się efekt końcowy i w tym przypadku bardzo udany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Minnow w wyraźnym akcencie dla pewnego fana czeburaszki . Dodatkową jego ulubioną przynęta jest dwu modułowy jig w 4'ech podstawowych tonacjach: Edytowane 29 Września 2015 przez Andan 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) To już ta pora, w której po pracy nie zostaje dużo czasu na ryby bo już szybko robi się ciemno. Dzisiaj miałem wolny dzień, więc skoczyłem na mały siurek. Kajaków brak, woda super, cisza spokój to jest to... . Rybki współpracowały, niestety nie udało mi się zrobić zdjęcia jelcom, spadały mi z haczyka podczas podbierania. Grube pasiaki obstawiały głębsze dołki. Podnosiły się do większych przynęt. Edytowane 30 Września 2015 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Adrian, cholercia, już żałuję, iż nie zobaczymy się chyba w tym sezonie. Ale, co się odwlecze, to nie uciecze. Pozdrów Anię ode mnie i Kamila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Adrian, cholercia, już żałuję, iż nie zobaczymy się chyba w tym sezonie. Ale, co się odwlecze, to nie uciecze. Pozdrów Anię ode mnie i Kamila Dzięki Piotrek i wzajemnie, jeszcze nic nie j est stracone, może się uda Edytowane 1 Października 2015 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Zacząłem projekt przynęt dla @Kuballa44. To co dzisiaj udał mi się zrobić, pozostałe wkrótce : Zaliczyłem krótki spacer nad cichy ciurek, tym razem przechytrzyłem cwaniaczka ... a w drodze powrotnej: Edytowane 1 Października 2015 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Super, przynęty jak i zdjęcia ekstraklasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi