AdasCzeski Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Mało, że ładne... łowią: http://jerkbait.pl/uploads/monthly_01_2015/post-55274-0-94686000-1422548492_thumb.jpg http://jerkbait.pl/uploads/monthly_06_2015/post-55274-0-89247100-1434278730.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Super, przynęty jak i zdjęcia ekstraklasa! Dzięki Mało, że ładne... łowią: http://jerkbait.pl/uploads/monthly_01_2015/post-55274-0-94686000-1422548492_thumb.jpg http://jerkbait.pl/uploads/monthly_06_2015/post-55274-0-89247100-1434278730.jpg Piękne pstruchy. Gratulacje! Edytowane 1 Października 2015 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuballa44 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Mam nadzieje że woreczek z kleniami się otworzy... Ah, nie moge sie doczekać aż trafią do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Mam nadzieje że woreczek z kleniami się otworzy... Ah, nie moge sie doczekać aż trafią do mnie. Z taką artylerią ze strachu same będą zagryzać . Dokładka do pudełka: Edytowane 2 Października 2015 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) W takich klimatach chce się pływać Edytowane 2 Października 2015 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Uwielbiam wtedy posiedzieć do zmroku ot tak i patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Większy kaliber niż poprzednie mikrusy, główki: 20, 24, 26 gram. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Urlop rozpoczęty pozytywnie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Za sprawą Darka wróciłem do mikrusów . Wyszedł świetny zestawik: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Na potrzeby konkursu przygotowałem zestaw "dopałek", "celoników" do obrotówek. Mniejsze dedykowane są dla rozmiaru 0 oraz 1, większe dla 2 i 3. Dodatkowo zestaw 3 głowaczy w uniwersalnych odcieniach, które sprawdziły się na wielu wodach i nie tylko pod moim kijem . Gramatura każdego to 2,5 grama. Bardzo ciekawa przynęta o nietuzinkowej pracy, niestety nie doceniana jeszcze wśród Naszych wędkarzy . Dzisiaj ruszam z akcją pędzel... Edytowane 8 Października 2015 przez Andan 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Takiego głowacza to i potrzeba odpowiednio poprowadzić by był skuteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Fajne, szczegolnie glowacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Takiego głowacza to i potrzeba odpowiednio poprowadzić by był skuteczny. Jak najbardziej, całe szczęście nie jest to aż tak skomplikowane jak się wydaje. Fajne, szczegolnie glowacze Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) Uzupełniłem swoje pudełka w kilka 15 i 17' tek. Edytowane 9 Października 2015 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Dodatkowo zestaw 3 głowaczy w uniwersalnych odcieniach, które sprawdziły się na wielu wodach i nie tylko pod moim kijem . Gramatura każdego to 2,5 grama. Bardzo ciekawa przynęta o nietuzinkowej pracy, niestety nie doceniana jeszcze wśród Naszych wędkarzy .07.jpg 08.jpg 09.jpg Czy taki głowacz musi być wykonany na "skórce" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Można użyć innych materiałów: syntetyki, sztuczne, marabuta, lisa, sierść bądź ich miksu. Kwestia wpasowania się w imitacją jaką chciałoby się wykonać. Osobiście lubię skórki gdyż nieraz pokazały mi na co je stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pierwszy wypad nad słodką wodę bardzo się udał, 11 szczupaków, 80-90 cm, parę okoni i 3 sandacze, do tego bardzo dużo nietrafionych uderzeń, ogólnie dzień był spoko. Andan, mistrzostwo świata z Twoimi przynętami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Super. Gratuluje udanego wypadu i fajowych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Jigi dla Michała, 6 i 10 gram . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dobre wariaty już nie mogę sie doczekać aż je utopię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Mikrusy dla @TOMI803 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dotarły do mnie jigi i jestem pod wrażeniem.Wygladaja lepiej niż na zdjeciach, teraz tylko nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Dotarły do mnie jigi i jestem pod wrażeniem.Wygladaja lepiej niż na zdjeciach, teraz tylko nad wodę Super, cała przyjemność po mojej stronie. Niech służą dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Para jigów do konkursowego koszyka na główkach 2,5 grama i 3,5 grama. Szczególny konkurs więc i szczególne malowanie . Przy tej temperaturze trochę trwało utwardzenie poszczególnych warstw . Jeden z moich ulubionych modeli nie za często wypływający na światło dzienne 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 (edytowane) Uzupełnienie w/w zestawu Edytowane 15 Października 2015 przez Andan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi