Andan Opublikowano 1 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Gratulacje, piękna ryba i zdjęcia, jak zawsze z resztą Dzieki ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Puk puk...Kto tam?Zielony w czarne paski hipopotam Pokaż kotku co masz w środku?Jig na 5 gramowej główce. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 3 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Piękne garbusy[emoji7] przyszły tydzień mam wolne. Pomyśl o mnie jak będziesz się wybierał nad wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2018 Piękne garbusy[emoji7] przyszły tydzień mam wolne. Pomyśl o mnie jak będziesz się wybierał nad wodę...Dzięki, spoko, nie ma sprawy, ale wiesz jak się sprawy u mnie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Dzisiaj popływałem razem z Pawłem i było bardzo sportowo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Lubię takie dni bo to jest niezły poligon przynętowy. Dzisiaj można było testować większość przynęt z pudła,co prawda pod koniec dnia zaczęły grymasić ale było i tak całkiem sympatycznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Fajny kijek Adi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Fajny kijek Adi Ale wypatrzyłeś ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ale wypatrzyłeś Paweł, ja kocham te kije Jak tylko uda mi się na ciułać to będę się cieszył oglądając go z naprawdę bliska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) Lubię takie dni bo to jest niezły poligon przynętowy. Dzisiaj można było testować większość przynęt z pudła,co prawda pod koniec dnia zaczęły grymasić ale było i tak całkiem sympatycznie.Dzisiaj był ładny poligon. Czas strzelił jak z bicza ale tak jest w doborowym towarzystwie ????????????Fajny kijek Adi A widze ze przed wprawiownym okiem nic sie nie ukryje hehePaweł, ja kocham te kije Jak tylko uda mi się na ciułać to będę się cieszył oglądając go z naprawdę bliska Manieq patyk mega. Robił dzisiaj mi dobrze. Nic dziwnego ze je kochasz ????✌????. Łuski z poligonu właśnie się suszą: Edytowane 7 Września 2018 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 2 gramowy jig z nowym malowaniem główki. Sprawdza się też na kleksach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 "Tegesy i ten tegi" dla Bartka. Miały być zrobione jak dla mnie, a wyszły lepiej. Nie wiem czy je będzie chciał 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Jest co rwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Cześć zacny Kolego Andanie. Zapodaję temat. Główki o wadze 15 gr, 20gr, 25 gr. Korpusy krótkie max 5-7-9cm.Pod sandacza, kolory dominujące, to wrzos, ciemny brąz, fiolet.Da radę?Pozdrawiam serdecznie. Alek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Witaj Aleksandrze, wszystko da radę. Na obecną chwilę brak czasu na realizacje. Co nie znaczy, że co się odwlecze to nie uciecze. Obecnie walczę z projektem dla Adama. Będziemy w kontakcie.Pozdrawiam serdecznie Adrian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dzięki. Słuchaj, bierzemy sprawę na spokojno. Czasowo też. Może zasugerujesz czy pod zandery trafniejsze będą koguciki z paskiem włosia, takim strapem z barwionej króliczej skory, czy pióra. Czy mix? Bo w tym konkretnym temacie żem zielony, a łowiska nieznane i nieprzewidywalne. Pozdrawiam. Alek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 To dobrze. Obie formy są świetne przy pracy dennej. W toni plusuje pasek z siersci ze wzgledu na lepsza pracę. Piorka uzyskuja ten efekt dopiero jak sa zrobione pod czeburaszkę. Teraz kwestia zadtanowienia się w jaki sposób będziesz łowił.A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) To dobrze. Obie formy są świetne przy pracy dennej. W toni plusuje pasek z siersci ze wzgledu na lepsza pracę. Piorka uzyskuja ten efekt dopiero jak sa zrobione pod czeburaszkę. Teraz kwestia zadtanowienia się w jaki sposób będziesz łowił.A.Będę stukał po kamieniach, podnosząć koguta na max 15-20 cm. Na tych wodach nie szuka się zanderów w toni. Edytowane 7 Października 2018 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 W tej sytuacji bardzo fajnie sprawdza się pojedynczy hak na główce typu football. Unikasz zakleszczania sie przynety w kamieniach. Typ główki sprawi ze hak bedzie stał grotem do góry. Ułatwi to zaciecia i zniweluje klinowanie w kamieniach. Hak wolniej sie tez stępi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Masz rację z tymi główka i. Mam takowe od @Mariusza z naszego forum. Sprawdzał się perfekcyjnie z gumkami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 No i elegancko ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 17 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Pokaż co nadłubałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Jeszcze nic. Maluje główki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Moje też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Oczywiście ????????????. Dzisiaj własnie skończyłem. Edytowane 20 Października 2018 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi