Andan Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Fantastyczne! i dokłądka typu wooly bugger 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Wyglądają bardzo zacnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) No i super, mam nadzieje że dadzą Ci złowić zacne ryby Edytowane 23 Marca 2019 przez Andan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Wiosna w pudełkach dla Rafała: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał S. Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 (edytowane) Pięknie dziękuję Adi. Jak zwylke zrobią robotę???? Edytowane 30 Marca 2019 przez Rafał S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Cala przyjemność mojej stronie Rafał ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Bawisz się może jeszcze w takie rzeczy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Nie Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 szkoda, dziś to był killer, a została mi już tylko 1szt. - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) Rozumiem. Pozdrawiam. Edytowane 31 Marca 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zestaw przynęt dla Krzysztofa: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 kolejna garstka ... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 A u mnie zapachniało sandaczowymi klimatami. Przynęty dla Grynia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Gryniu wie co dobre [emoji106][emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Filip skontaktował się ze mną i powstał taki owoc współpracy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Filip skontaktował się ze mną i powstał taki owoc współpracy A podobno już takich nie robisz Piękności, podsunąłeś mi pewien pomysł, siadam do imadła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Wojtek zgadza się, "tamtych" nie robię. Obecne są inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Adrian, serdeczne dzięki za hojną przesyłkę prezentów.Piękna robota, widać ile serca i wiedzy wkładasz w tę robotę.Przyszli laureaci będą zachwyceni, jeszcze raz dzięki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Proszę bardzo, cała przyjemność po mojej stronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Garstka sprawdzonych przynęt dla Marcina na okonie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Adrian na głowacza flagowca kilka/kilkanaście szczupaków złowiłem, ale dzisiejszy agresor bardzo, ale mile mnie zaskoczył . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 (edytowane) Gratulacje!!! Faktycznie, sam bym był miło zaskoczony, ba nawet strzeliłbym karpia . Ostatnie sezony poświeciłem na dopracowanie wersji szczupakowej głowacza. Rezultaty są czasami zaskakujące. Ostatnio ukręciłem taki set dla Piotrka: Edytowane 16 Maja 2019 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Świetne są te głowacze od Ciebie, jigi zresztą też. Mam jigi i koguty od innych "krętaczy", ale to nie ta praca .Tym setem jw. kusisz, bo nie mam w takich kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Dzieki i ja też ich juz nie mam. Co zdaze sobie zrobic to zaraz wyjdą. Hehe. Niedługo bede kręcił dla siebie. Musze tylko kilka jigow ogarnac dla Mirka i Marcina. Jak juz sie namyslisz śmiało pisz na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Dla Mirka garstka przynęt pod szczupaki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi