Andan Opublikowano 22 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Małe co nieco na wzdręgi: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vastus Opublikowano 22 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2019 Gratulacje!!! Faktycznie, sam bym był miło zaskoczony, ba nawet strzeliłbym karpia . Ostatnie sezony poświeciłem na dopracowanie wersji szczupakowej głowacza. Rezultaty są czasami zaskakujące. Ostatnio ukręciłem taki set dla Piotrka: Andan handmade - szczupak głowacze.jpgSą i łowią! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Super. Niech zlowią okazy ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2019 (edytowane) Ostatnie dwa sezony pochłaniają mnie na testowaniu nowych wzorów, kolorów, technik malowania główek i w ogóle John Rambo . Poprzedni sezon zakończył się pięknym potokiem 50 plus. Obecny przyniósł ponownie kropkowańca z piątką na czele co tylko utwierdza mnie ze jestem na dobrym tropie. Ostatni wypad dołożył jeszcze taką damę do całej otoczki. Bohaterem rozdania był jig na 2,5 gramowej główce. Edytowane 5 Lipca 2019 przez Andan 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Zbudowałem taki zestaw dla Michała. Ciężar 1.5 grama głównie pod pstragi. Świetnie też nadają sie na okonia i klenia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Adrian, głowacze i jigi od Ciebie długo nie miały u mnie stałego miejsca pobytu i z dbałością o nie uszkodzenie były przechowywane w różnych miejscach. Nadszedł czas na przeprowadzkę i nareszcie mają stałą metę i są bezpieczne .P.S Dzięki za podpowiedź w sprawie pudeł. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 (edytowane) Super. Cała przyjemnosc po mojej stronie ???????????? Edytowane 28 Sierpnia 2019 przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 6 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Dzięki uprzejmości kolegi @Andana odebrałem ostatnio pokaźną paczuszkę jigow.???????? Wczoraj żądził fioletowy na 5g i zielony na 7g. Kilka siedemdziesiątek udało się pojmać.Co ciekawe - na żaden inny rodzaj przynęty nie było reakcji.Dzisiaj cdn. Edytowane 6 Września 2019 przez dreadknight 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 (edytowane) Kolejnego dnia podpasowały też różowy i szary. Edytowane 8 Września 2019 przez dreadknight 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Cała przyjemność po mojej stronie. Super ryby. Gratulacje ????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Powstało kilka drobiazgów dla Andrzeja ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Powstało kilka drobiazgów dla Andrzeja Andan handmade.jpg W jakiej wadze te muszki ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Od 0.7 do 1 grama. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2019 Powstała grupka przynęt na okonie dla Michała. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 Dla Michała okoniowe doładowanie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Czas zacząć przygotowania do nowego sezonu... Jesli ktoś ma braki w pudłach, śmiało niech stuka na priv 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Kropki nadchodzą ????????????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Yesss a wraz z nimi głowacze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2019 Przymiarki do nowego sezonu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2019 Hmmm... coś wisi w powietrzu i nie chodzi tutaj o pstrągi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 18 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Przynęty dla Michała nareszcie ujrzały światło dzienne 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Mam nadzieję, że nie zabraknie na zaczepach 1 - go 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Odmiana głowacza, dawno jej nie było, a Ci co o niej pamiętali własnie ją otrzymali 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) W ostatnim czasie w moim warsztacie sypia się wióry????????????. Wiele pomysłów na nowe kolory i wzory przynęt, które po cichu testuje od ponad 2 sezonów dają zaskakujące efekty. W tym roku pozwoliły otworzyć mi sezon ładnym salmo trutta fario. Piękne branie i jeszcze piękniejszy chol zostawił dostarczyły mi świetne emocji i mnóstwo frajdy. Dookoła czuć już wszędzie wiosnę. Widać to na każdym zakamarku jeszcze ospalej przyrody. Edytowane 27 Marca 2021 przez Andan 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 (edytowane) Bociany są -to już wiosna Edytowane 27 Marca 2021 przez Rodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi