Skocz do zawartości

Dłubanina od Andana czyli tzw "handmade".

Andan

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...

Adrian, jaka wielkość haków?

Waldek wielkość haka to 8

Panowie, to co Andan doładował do mojej użytkowej kolekcji, to naprawdę bezkonkurencyjne. Zazdroszczę umiejetnosci, i pomysłowości wynikającej z wnikliwej obserwacji.

Adrian, wielkie dzięki, i pozdrawiam serdecznie.

Alek.

Cała przyjemność po mojej stronie Alek.

Dziękuję za pozdrowienia i równiez serdecznie pozdrawiam.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Acha masz rację,,nr haka musi być dopasowany do kształtu wielkości imitacji czy to włochaty czy zciśnięty drutem musi być wyczucie,,te najmniejsze mikro typu larwa czy biały robak robiłem na gamakatsu nr14 z długim trzonkiem ale śmiało zacinałem bardzo drobny białoryb na nr12 i oczywiście wolfram 4mm,kolega robi na haku 16 dla mnie to zbyt małe,,mogę tylko popatrzeć i poczytać jak robisz i iinni,,mam małe doświadczenie,dla tego pytalem o te haki,,pozdrawiam Andrzej heeejj

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Złapałem "Ziomusia" jak chciał wyskubać mi Jigusia...

attachicon.gif Andan Handmade jigi sandacz.jpg

Dawno tu nie zaglądałem ;). Chodząc za szczupakiem miałem kilka dni temu przyłów sandacza. Pomimo, że nie był dużych rozmiarów, guma 12 cm zniknęła w jego paszczy, także nie żartował  :D. Chciałem zrobić mu pamiątkowe zdjęcie, ale niestety jak to z tymi łobuzami bywa, udawał spokojnego, a w pewnym momencie poszedł jak burza, ochlapał mnie tylko i nie zdążyłem zrobić foty ;)