Andan Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Secik pijawek dla Sławka: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2023 Widoczek dla odwiedzających watek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 (edytowane) Secik przynęt dla Przemka. Edytowane 15 Kwietnia 2023 przez Andan 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Zacząłem budować małe co nieco dla Alka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 15 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Potrafisz sprawić, że człowiek zaniemowi.Dzięki Adrian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Doładowanie do pudelka Alka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Pikowe ataki na jigi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 (edytowane) Doładowanie do pudelka Alka.Jig pstrag.jpgAdrian, jaka wielkość haków? Edytowane 31 Maja 2023 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2023 Panowie, to co Andan doładował do mojej użytkowej kolekcji, to naprawdę bezkonkurencyjne. Zazdroszczę umiejetnosci, i pomysłowości wynikającej z wnikliwej obserwacji.Adrian, wielkie dzięki, i pozdrawiam serdecznie.Alek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2023 Adrian, jaka wielkość haków?Waldek wielkość haka to 8 Panowie, to co Andan doładował do mojej użytkowej kolekcji, to naprawdę bezkonkurencyjne. Zazdroszczę umiejetnosci, i pomysłowości wynikającej z wnikliwej obserwacji.Adrian, wielkie dzięki, i pozdrawiam serdecznie.Alek.Cała przyjemność po mojej stronie Alek.Dziękuję za pozdrowienia i równiez serdecznie pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 a w tych fajnych micro do białorybu jaki numer haka dajesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Wszystko zależy od potrzeb i warunków panujących nad wodą oraz formy imitacji jaka robię. Każdy producent ma swoje oznaczenia. Zazwyczaj do imadla trafia rozmiar od #12 do #8.Pozdrawiam Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Acha masz rację,,nr haka musi być dopasowany do kształtu wielkości imitacji czy to włochaty czy zciśnięty drutem musi być wyczucie,,te najmniejsze mikro typu larwa czy biały robak robiłem na gamakatsu nr14 z długim trzonkiem ale śmiało zacinałem bardzo drobny białoryb na nr12 i oczywiście wolfram 4mm,kolega robi na haku 16 dla mnie to zbyt małe,,mogę tylko popatrzeć i poczytać jak robisz i iinni,,mam małe doświadczenie,dla tego pytalem o te haki,,pozdrawiam Andrzej heeejj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 2 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) Prosto z pola bitwy... foto dla fanów wątku... Edytowane 2 Lipca 2023 przez Andan 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2023 Złapałem "Ziomusia" jak chciał wyskubać mi Jigusia... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 10 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Kawał łobuza z tego sandacza... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Pazerne są w tym sezonie wodne jaszczurki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 ???????????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Pięknie zagryzła imitacje robaka zrobioną na haku #8 i wolframowej główce 4.5 mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Często w otoczeniu wędkarza dzieję się dużo ciekawych zdarzeń ????????????. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Już wiem, gdzie są te ryby, których nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Trochę trwało stworzenie tego seta przynęt.., acz nareszcie jest. Zestaw pijawek typu: "Wolly Bugger" dla Dominika.Pozdrawiam A. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 11 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja Złapałem "Ziomusia" jak chciał wyskubać mi Jigusia... Andan Handmade jigi sandacz.jpgDawno tu nie zaglądałem . Chodząc za szczupakiem miałem kilka dni temu przyłów sandacza. Pomimo, że nie był dużych rozmiarów, guma 12 cm zniknęła w jego paszczy, także nie żartował . Chciałem zrobić mu pamiątkowe zdjęcie, ale niestety jak to z tymi łobuzami bywa, udawał spokojnego, a w pewnym momencie poszedł jak burza, ochlapał mnie tylko i nie zdążyłem zrobić foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) Rozumiem o co chodzi. Sam kilka razy dałem się nabrać na tą ich sztuczkę. Edytowane 13 Maja przez Andan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja Garstka przynęt dla Ryszarda. Waga łączna 3 gramy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi